استقبال از برنامه وزیر پیشنهادی راهوشهرسازی
دولت از «صنعتیسازی مسکن» بهره ببرد
گروه مسکن- مجری طرح صنعتیسازی مسکن کشور در واکنش به برنامه وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی که یک ماده از برنامه های خود را به «حمایت از تجارب ساخت صنعتی مسکن و بهبود شیوه ها برای اقتصادی شدن روش های نوین» اختصاص داده است، از دولت جدید خواست تا پتانسیل به وجود آمده در کارخانههای تولید قطعات پیشساخته آپارتمان را در مسیر ساختوسازهای انبوه به کار بگیرد. مدیرعامل شرکت مپسا -وابسته به ایدرو- در گفتوگو با «دنیایاقتصاد» با بیان اینکه طرح استفاده از روشهای نوین و سریعسازی ساختمان از سال۸۸ همزمان با شروع به ساخت مسکنمهر با حمایت فکری و مالی دولت شکل گرفت، افزود: در حال حاضر پیمانکاران صنعتیساز با سرمایهگذاریهای هنگفت برای ایجاد کارخانه تولید قطعات پیشساخته آمادگی ایجاد حداقل ۲۵ هزار واحدمسکونی را در یکسال در همه مناطق کشور دارند.
گروه مسکن- مجری طرح صنعتیسازی مسکن کشور در واکنش به برنامه وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی که یک ماده از برنامه های خود را به «حمایت از تجارب ساخت صنعتی مسکن و بهبود شیوه ها برای اقتصادی شدن روش های نوین» اختصاص داده است، از دولت جدید خواست تا پتانسیل به وجود آمده در کارخانههای تولید قطعات پیشساخته آپارتمان را در مسیر ساختوسازهای انبوه به کار بگیرد. مدیرعامل شرکت مپسا -وابسته به ایدرو- در گفتوگو با «دنیایاقتصاد» با بیان اینکه طرح استفاده از روشهای نوین و سریعسازی ساختمان از سال۸۸ همزمان با شروع به ساخت مسکنمهر با حمایت فکری و مالی دولت شکل گرفت، افزود: در حال حاضر پیمانکاران صنعتیساز با سرمایهگذاریهای هنگفت برای ایجاد کارخانه تولید قطعات پیشساخته آمادگی ایجاد حداقل ۲۵ هزار واحدمسکونی را در یکسال در همه مناطق کشور دارند. علی آزاد تصریح کرد: ظرفیت به وجود آمده در این کارخانهها هماکنون بیشاز پروژههای در حال اجرا توسط پیمانکاران است و لازم است وزارت راهوشهرسازی در دوره جدید از این ظرفیت برای پیادهسازی برنامههای تازه خود بهرهبرداری کند.
مدیرعامل مپسا با اشاره به اینکه ورود مپسا به حوزه صنعتی سازی مسکن در پی مصوبه دولت و توافقنامه سه وزیر و همچنین پشتیبانی ایدرو آغاز شد،تاکید کرد: در سه سالی که از عمر صنعتیسازی مسکن در کشور میگذرد، پیمانکاران این رشته دو پروژه پایلوت به ظرفیت مجموع ۶ هزار واحدمسکونی در شهر جدید پرند و در قالب مسکنمهر اجرا کردهاند، طوری که تسلط بر ظرافتها و نکات فنی ساختوسازهای این مدلی و همچنین تجربه نواقص و برخی ایرادات سری اول، هماکنون توانایی پیمانکاران را برای رعایت سرعت بالا و راندمان کافی، به بهترین سطح ممکن رسانده است. این مدیر دولتی همچنین افزود: صنعتیسازی مسکن هم برای دولت، هم برای سرمایهگذاران ساختمانی و هم برای مردم حاوی مزایا و برتریهای متعددی در مقایسه با شیوه سنتی ساختوساز است که مهمترین این مزایا، کاهش قیمت تمامشده ساخت از طریق افت شدید در پرتی مصالحساختمانی و همچنین کوتاه شدن زمان احداث خواهد بود. مجری صنعتیسازی مسکن با بیان اینکه رشته صنعتیسازی مسکن به سفارش دولت وقت و برای جبران کموکاستیهای طرح مسکنمهر در سال۸۸ به وجود آمد، تصریح کرد: توسعه بازار کار پیمانکاران صنعتیساز از طریق تداوم حمایت دولت نیاز حتمی این رشته و فعالان حاضر در آن است. آزاد در ادامه گفتوگو با «دنیایاقتصاد» در بیان راندمان پایین سنتیسازی در مقایسه با صنعتیسازی تاکید کرد: در شهر جدید پرند هماکنون بعد از گذشت سهسال از ساخت حدود ۱۰۰ هزار واحدمسکونی، حدود ۲۰ هزار واحد تحویل متقاضیان شده که ۹۰ درصد این واحدها با روشهای صنعتی احداث شدهاند.
افتتاح لنگ تاسیسات زیربنایی
مدیرعامل مپسا همچنین درباره افتتاح واحدهای مسکونیمهر دومین پروژه پایلوت مپسا در پرند گفت: ۳۵۰۰ واحد مسکونی صنعتی آماده شده، اما به خاطر تکمیل نشدن تاسیسات زیربنایی به مرحله واگذاری نرسیده است. آزاد در این باره به خبرگزاریفارس گفت: در حال حاضر ۳۵۰۰ واحد مسکونی آماده تحویل داریم، اما مشکل تاسیسات زیربنایی دارد یعنی تاسیسات هنوز خود را نرسانده است. وی ادامه داد: ۲۰۰۰ واحد مسکونی آب و فاضلاب و تمام ۳۵۰۰ واحد مسکونی گاز ندارد، اما همه واحدهای مسکونی دارای برق هستند.
ارسال نظر