شهردار تهران گفت : یکی از وظایف ما بالا بردن سطح آگاهی شهروندان است و نخبگان و بزرگان ما می‌توانند در این راستا به ما کمک کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدباقر قالیباف، شهردار تهران در همایش ائمه جماعات و اعضای شورایاری‌های مناطق ۱۰ و ۲ تهران که در محل سالن اجتماعات شهرداری منطقه ۲ برگزار شد با بیان این مطلب افزود: اگر این مشکل ما حل شود بسیاری از معضلات دیگر تهران از جمله بحث بافت‌های فرسوده حل خواهد شد و دیگر دغدغه این معضل را نخواهیم داشت. این در حالی است که اولویت اصلی ما در سال‌جاری، بافت‌های فرسوده ، توسعه شهری و حمل‌ونقل عمومی ‌است.

وی در ادامه با بیان اینکه به عنوان یک مدیر بحث پول را از موضوعات آخر عرصه مدیریتی خود می‌بینم، گفت: دنیای امروز دنیای پول نیست، بلکه دنیای ایده‌ها است. ایده گوهر گرانبهایی است که پول و اختیار را در دل خود دارد.

به گفته وی شهرداری مجموعه‌ای است که هیچ پولی از دولت نمی‌گیرد و هر اتفاقی که در آن می‌افتد به جز مترو که مجلس و دولت از بودجه کلان ملی به آن کمک می‌کنند با پول شهروندان انجام می‌شود.

قالیباف افزود: مردمی ‌که هزینه‌های شهر را می‌دهند باید خودشان شهر را اداره کنند و به نظر من شورایاری‌ها در اداره شهر، ذی حق تر از همه مدیران شهری هستند.

شهردار تهران با اشاره به اینکه برای پول درآوردن و هزینه کردن هیچ روش منطقی و درستی در شهر نیست، گفت: مجموعه اقداماتی که در زمینه درآمدی در طول دو سال گذشته انجام شده رشد ۵/۲ برابری درآمد شهرداری را به وجود آورده، اما من معتقدم که ما می‌توانیم این رقم را به ۷ یا ۸ برابر برسانیم بدون اینکه فشار اقتصادی به کسی وارد شود.

قالیباف در ادامه سخنان خود احساس مسوولیت یکایک شهروندان را خواستار شد و افزود: مهم‌ترین چالش ما عدم برقراری ارتباط منطقی در زمینه درآمد و هزینه است که امیدواریم این مساله نیز به زودی برطرف شود.

وی به جلسه شهرداران مناطق تهران اشاره کرد و گفت: در این جلسه تصمیم گرفته شد تا بخش قابل توجهی از اقدامات مناطق به نواحی منتقل شود تا ناحیه‌ها که از مناطق به شهروندان نزدیک‌ترند این کارها را انجام دهند.

شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه در طول یک سال گذشته ۴۶۰هزار تن آسفالت در سطح منطقه دو ریخته شده گفت: این رقم با مقدار آسفالت ریخته شده در مجموع ۷ سال گذشته برابری می‌کند، اما هنوز عقب‌ماندگی‌هایی در سطح منطقه دیده می‌شود که با حجم زیاد کار حل‌شدنی نیست، بنابر این می‌توان به این نتیجه رسید که همه موضوعات شهری قبل از اینکه یک موضوع فنی باشند یک موضوع فرهنگی و اجتماعی هستند.