خبر
صنعتیسازی مساوی افزایش کیفیت
واهیک شاهینیان، مدیر عامل شرکت ساختمانی ماهان و نماینده اتیکس گروب در ایران در جریان برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی ساختمان با اشاره به سه سال فعالیت شرکت اتیکس برای ورود این تکنولوژی به ایران اظهار داشت: بین دو گروه سادف و ایترنیت جهت سرمایهگذاری در ایران برای صنعتیسازی توافق شده است. شاهینیان تصریح کرد: صنعتیسازی با سازههای فولادی کاربرد بالایی در انبوهسازی و شهرکسازی دارد و به طور نمونه ظرف مدت ۴ماه میتوانیم یک شهرک ۲هزار واحدی را بسازیم. به گفته وی، ساختمانسازی به روش صنعتی موجب صرفهجویی ۳۰ تا ۵۰درصدی مصرف مصالح ساختمانی از جمله سیمان، ماسه و فولاد میشود و در عین حال میتواند در واردات فولاد صرفهجویی به عمل بیاورد. به گفته وی، یکی از مزیتهای ساختمانسازی به روش صنعتی ممانعت از پرت مصالح است. مدیرعامل شرکت ساختمانی ماهان با اشاره به فعالیت این کارخانهها در کشورهای بلژیک، اتریش، انگلستان، آلمان اظهار داشت: عمدهترین بخش فعالیتهای کارخانههای ایترنیت و سادف در کشورهای پرجمعیت از جمله روسیه، قزاقستان و کشورهای آفریقایی متمرکز شده است.
شاهینیان در خصوص ظرفیت تولید سادف در هر سال اظهار داشت: سادف سالانه 10هزار واحد و از لحاظ وزنی 500هزار تن سازه فلزی تولید میکند.
وی افزود: با بهکارگیری روشهای نوین ساخت حدود ۲۰ تا ۳۰درصد در هزینههای ساخت صرفهجویی به عمل میآید.وی خاطرنشان کرد: تا ۸۰درصد مراحل ساخت با روش صنعتی و در کارخانه صورت میگیرد.شاهینیان با تاکید بر اینکه صنعتیسازی عمر ساختمان را تا ۱۰۰ سال افزایش میدهد، خاطرنشان کرد:
شرکت های بیمه میتوانند تا 50سال از عمر ساختمان را بیمه کنند. در ادامه نشست، دپائو نماینده سادف بلژیک با بیان اینکه صنعتیسازی در مقایسه با سایر روشهای متداول ساخت در ایران از مزیت برخوردار است، افزود: با توجه به تجربه 25ساله ساختمانسازی برای ایران در 3مرحله سرمایهگذاری با انتقال تکنولوژی انجام میشود.
وی با بیان اینکه مرحله اول طراحی مهندسی، مرحله دوم ساخت و مرحله سوم تولید پروفیل است، گفت: هماکنون در مرحله اول برای کشور ایران قرار داریم.دپائو تصریح کرد: با شرکت در هفتمین نمایشگاه صنعت ساختمان آماده ورود به بازار ایران شدیم.نماینده سادف در ایران اظهار داشت: از نظر معماری تفاوت زیادی بین طراحی در ایران با اروپا وجود ندارد.
ارسال نظر