تعاونی‌ها با جمع‌آوری سرمایه‌های خود و تامین به موقع منابع لازم از تطویل و عقب‌افتادگی طرح‌های خود جلوگیری کنند. اکبر علی‌گلی، مدیرکل تعاون استان تهران، افزود: در راستای حمایت‌های مالی از تعاونی‌ها به ویژه تعاونی‌های مسکن آماده ارائه تسهیلات هستیم و خوشبختانه در این زمینه محدودیتی ایجاد نکرده‌ایم. در سطح استان نیز با پیگیری‌هایی که داشته‌ایم، تلاش شده تا تخصیص اعتبارات و تسهیلات به تعاونی‌ها به سهولت انجام گیرد.

وی ادامه داد: آنچه انتظار داریم این است که تعاونی‌ها تلاش کنند تا طرح‌های خود را به طور جامع و کامل به ما ارائه کنند تا بتوانیم از منابع بانکی برای آنها استفاده کنیم. اعضای تعاونی‌ها نیز باید با مشارکت و جمع‌آوری سرمایه‌های خود به مدیران تعاونی کمک کنند، زیرا تلاش مضاعف برای تامین به موقع نقدینگی موجب جلوگیری از عقب افتادگی طرح‌ها و بالا رفتن هزینه‌ها می‌شود.

علی‌گلی در ادامه درباره برنامه‌های اداره کل تعاون استان تهران در زمینه به کارگیری پتانسیل تعاونی‌های مسکن در امر ساخت و ساز گفت: هم اکنون با تعامل خوبی که با وزارت مسکن و شهر‌سازی و شهرداری استان برقرار کرده‌ایم در تلاشیم تا درجه انبوه‌سازی را برای تعاونی‌های مسکن بگیریم. خوشبختانه این طرح در شورای اقتصاد نیز به تصویب رسیده است و ما امیدواریم که تعاونی‌های مسکن بر این اساس وارد عرصه جدیدی در فعالیت‌های اقتصادی شوند.

مدیرکل تعاون استان تهران اضافه کرد: تعاونی‌های مسکن پس از ساخت واحد‌های مسکونی و تحویل آن به اعضا نباید کارشان متوقف شود.

ما درصدد هستیم که پس از اتمام فعالیت شان وارد عرصه ساخت و ساز در کشور شوند و در بخش‌هایی که دولت تشخیص می‌دهد، نظیر احیای بافت‌های فرسوده از توان و پتانسیل‌های آن‌ها استفاده شود.

وی در پایان با بیان اینکه در زمینه‌های آموزشی اداره کل تعاون استان تهران فعالیت‌های گسترده‌ای را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد که با ترویج آموزش‌های لازم، فرهنگ‌سازی در زمینه اقتصاد تعاونی را به وجود آورده و جامعه با مزیت‌ها و فعالیت‌های بخش تعاونی آشنا شوند.