رییس هیات‌مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان کشور یکی از اهداف اصلی تشکیل کانون‌های انبوه‌سازان کشور را ترویج آیین‌نامه‌های صنعتی‌سازی ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر، ساخت‌وسازهای صنعتی در کشور ما بسیار ضعیف است و سهم صنعتی‌سازی در ساخت‌وسازهای ما بین ۴ الی ۵ درصد است. اما خوشبختانه چون در ابتدای کار هستیم می‌توانیم با برنامه‌ریزی دقیق برای ترویج صنعتی‌سازی اقدام کنیم. از دیگر سو با توجه به نیاز به تولید مسکن در سطح انبوه، امکان راه‌اندازی هر چه سریع‌تر این صنعت وجود دارد.

ساخت‌وسازها ضابطه‌مند می‌شوند

به گزارش دنیای‌اقتصاد ایرج رهبر، رییس هیات‌مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان کشور تشکیل تشکل‌های حرفه‌ای ساخت‌وساز را به عاملی جهت ضابطه‌مند کردن عرصه ساخت‌وساز دانست و گفت: پیش از تشکیل کانون‌های سراسری انبوه‌سازان در سراسر کشور، افراد فاقد تخصص و علم به راحتی به حوزه ساخت‌وساز وارد می‌شدند و همین امر باعث تحمیل خسارت‌های جانی و مالی هنگفتی به عموم افراد جامعه می‌شد. علاوه براین، ساخت‌وساز توسط غیر حرفه‌ای‌ها باعث می‌شد که عمر مفید ساختمان‌ها از میانگین استاندارد جهانی که ۱۰۰ سال است به ۲۰ سال کاهش پیدا کند.

رهبر افزود: مسکن مهر فرصت مناسبی برای نهادینه کردن صنعتی‌سازی شد.در حال حاضر نیز به ارزش ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد انعقاد شده است که این مساله ماحصل اعتماد دوجانبه انبوه‌سازان با دولت است.

رییس هیات‌مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان کشور اذعان داشت: بعد از تلاش فراوان که حالت جنگ و دعوا داشت، در نهایت موفق به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری انبوه‌سازان و وزارت مسکن برای تولید مسکن مهر شدیم که نتیجه آن حضور انبوه‌سازان در این پروژه ملی با اتکا به نقدینگی شخصی بوده است که این امر نشان از اعتماد تشکل انبوه‌سازان به دولت بوده است. وی گفت: با توجه به اراده وزارت مسکن برای توسعه انبوه‌سازی قطعا شرایطی فراهم خواهد شد که امر صنعتی‌سازی گسترش پیدا کند و امیدواریم که به مرحله‌ای برسیم که تا ۱۰ سال آینده نیاز به مسکن به صورت کامل مرتفع شود.