تاکید قالیباف بر رسیدگی سریع به پرونده‌های ساختمانی

گروه مسکن- شهردار تهران پس از واگذاری تصدی اموری چون صدور اسناد مقدمات ساخت‌وساز، در جمع مدیران و مسوولین دفاتر خدمات الکترونیک حاضر شد و با بررسی مشکلات و موانع موجود بر رسیدگی به ۴ میلیون پرونده بایگانی شده در مراکز مختلف تاکید کرد. به گزارش دنیای‌اقتصاد و به نقل از سما، محمد باقر قالیباف با تاکید بر اینکه باید تعداد دفاتر خدمات الکترونیک و حیطه وظایف آنها، افزایش یابد، گفت: دفاتر خدمات الکترونیک بازوان اجرایی شهرداری هستند و سیاست قطعی شهرداری که همان کوچک‌سازی و هوشمندسازی است در این بستر محقق می‌شود.

محمدباقر قالیباف در ادامه تصریح کرد: کار شهرداری زمانی درست می‌شود که از همه مردمی که در شهرداری پرونده‌ای دارند، دعوت کنیم و پرونده‌شان را به خود آنها بسپاریم تا چهار میلیون پرونده‌ای که در بایگانی وجود دارد، جمع شود و دیگر هیچ‌کس حق بایگانی نداشته باشد.

شهردار تهران یادآور شد: وقتی شهروندان برای انجام کاری فقط یک بار مراجعه داشته باشند، یعنی کار خود را به درستی انجام می‌دهیم، اما اگر این یک بار تا ده بار کشید یعنی مفسده‌ای در کار وجود دارد و باید مراجعه یا برای یک بار یا ده بار تعریف شده باشد و حد وسطی در این بین نباشد.

وی با بیان اینکه زمانی که تصدی‌گری و تولی‌گری از هم جدا شود، آنگاه تولی‌گری به خوبی انجام می‌شود، گفت: امروز کوچک‌سازی و هوشمندسازی سیستم شهرداری از سیاست‌های قطعی ما است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: فعالیت این دفاتر از بحرانی‌ترین قسمت شهرداری، یعنی ساخت‌وساز که مهم‌ترین موضوع حاکمیتی شهرداری است آغاز شد و این کار نیز با تعمد صورت گرفت و در این رابطه از فعالیت دفاتر خدمات الکترونیک راضی هستیم، اما به آن قانع نیستیم و باید گام به گام مشکلات را در این زمینه حل کنیم.

قالیباف خاطرنشان کرد: از همان ابتدا گفتیم دفاتر خدمات الکترونیک شهر، نه دفاتر خدمات الکترونیک شهرداری و این به آن معنا است که همه فعالیت‌های شهر باید در این دفاتر صورت گیرد.وی با اشاره به اینکه باید رقابت بین بخش خصوصی براساس یک منطق مشخص وجود داشته باشد، افزود: در زمینه بافت فرسوده و از زمانی که این دفاتر فعال شدند، جلوی بسیاری از مفسده‌ها گرفته شد و عدالت و کرامت نیز در این است تا یک دستور‌العمل مشخص برای همه اجرا شود و یک قانون یکنواخت برای همه وجود داشته باشد.

شهردار تهران تصریح کرد: در قانون شهرسازی آنقدر قوانین مختلف وجود دارد که به هر طریقی می‌توان کار را انجام داد و این واقعیت تلخی است که در این خصوص باید قوانین یکنواخت شده و فرآیندها اصلاح شوند.