ویژه - تکنولوژی «۴۵ روزه سازی» توسعه مییابد
وعده سریعسازی ساختمانهای ۵ طبقه
گروه مسکن - مراحل اجرایی فاز دو مسکن ۴۵ روزه در قالب ساختمانهای ۴ و ۵ طبقه تا پایان سالجاری امکانپذیر خواهد شد. دکتر محمود فاطمی عقدا - رییس مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان- با اعلام این خبر به «دنیای اقتصاد» گفت: همزمان با اجرای پروژه مسکن ۴۵ روزه در قالب ساختمانهای دو طبقه در دی ماه گذشته، فاز دو ساخت آزمایشی مسکن ۴۵ روزه در قالب ساختمانهای ۴ الی ۵ طبقه محقق خواهدشد.
به گزارش «دنیای اقتصاد» مسکن ۴۵ روزه تمامی مولفههای فناوریهای نوین شامل ارزانسازی، کیفیسازی، سریعسازی و مقاومت در برابر زلزله را دارا است.
همچنین با توجه به انطباق این سازه با آییننامه ۲۸۰۰ مقررات ملی ساختمان، وزارت مسکن نیز به مرکز تحقیقات ساختمان مجوز ساخت این سازه را داد و این سازه تا سقف ۳ واحد نیز اجازه ساخت گرفته است.
مسوولان وزارت مسکن اذعان دارند که مسکن ۴۵ روزه اولین سازهای است که فناوری آن ۱۰۰ درصد بومی و با اقلیمهای مختلف قابلتطبیق است.
رییس مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان در تشریح جدیدترین وضعیت اجرای مسکن ۴۵ روزه به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن در حال بررسی و تحقیق روی این نوع مسکن در قالب واحدهای ۴ و ۵ طبقه است و تا پایان سال کار ساخت آن به اتمام خواهد رسید.
وی تاکید کرد: از دیگر سو در استان مازندران ۱۰۰۰ متقاضی برای استفاده از این فناوری بومی ثبتنام کردهاند و در استان یزد نیز قرارداد تحت لیسانس مسکن ۴۵ روزه منعقد شده و قرار است خط تولید آن در این استان راهاندازی شود و سپس در قالب مسکن مهر یا مسکن آزاد از این روش در ساختوسازها بهره گرفته شود.
رییس مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان اذعان داشت: در زمینه مسکن ۴۵ روزه در شهر جدید هشتگرد، مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان به عنوان یک نهاد متولی تحقیقات تمام وظایف خود را در زمینه احداث هزار واحد مسکونی در شهر جدید هشتگرد انجام داده است و مابقی مسوولیت اجرایی آن متوجه پیمانکار این پروژه خواهد بود.
ارسال نظر