خبر - یک کارشناس:
مسکن به روزمرگی افتاده است
یک کارشناس مسکن گفت: برنامهریزی بخش مسکن در ۳۰ سال گذشته دچار روزمرگی بوده است؛ بنابراین رکود مسکن در دوران حاضر میتواند فرصتی ارزشمند برای احیای دوباره معماری ایرانی و تدوین برنامه کلان و با ثبات در زمینه برنامهریزی در بخش مسکن باشد. محمود جواهری در گفتوگو با خبرگزاری فارس افزود: ساخت بناهای عظیم و چشمگیر در صورتی میتواند نماد توانمندی هر کشوری بوده و به سنبلی برای افتخار آن کشور تبدیل شود که در بنای آن از ایده، هنر، خلاقیت و معماری دیرینه و حتی مصالح مخصوص آن کشور استفاده شده باشد، لیکن ساخت برجهای بلند خصوصا در بخش مسکن با روند مرسوم، سلاح مخربی است که نوآوری سازندهها را هدف قرار میدهد.
وی در ادامه گفت: به نظر میرسد اثرات مثبت مسکن مهر بسیار ارزشمندتر از آثار سوء آن بوده است و در کنترل کامل سوداگریهای زمین نقشی کاملا ریشه ای ایفا کرده و باید از این فرصت به دست آمده، ابتدا در جهت اجرایی کردن خود طرح جدیت به خرج داد و در مسیر تحقق آن، برای کنترل بازار مسکن کشور برنامهریزی دراز مدت کرد.
جواهری گفت: نیاز به مسکن، به صورت مستمر و در آیندهای نزدیک به لحاظ نیاز جوانان، بازسازی بافتهای فرسوده و حفظ بازار سرمایه خصوصا در این مقطع زمانی امری غیر قابل انکار است و با نگاهی به تجربه اینگونه رویکردها در دنیا، میتوان پیبرد که در هیچ یک از این کشورها، تمرکز بازار سرمایه ساخت و ساز که گردش مالی بسیار بالایی به همراه دارد و از نظر استراتژیهای اقتصادی برای همه دولتها مهم به شمار میرود، تنها روی مسکن متمرکز نبوده و در حوزههای تجاری، اداری، مراکز اقتصادی، توریستی و... برنامهریزی میشود.
ارسال نظر