برنامه واگذاری بافت فرسوده به انبوه‌سازان کامل نیست

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری گفت: برای بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده، اجرای سازوکارهای اجرایی با رویکرد حضور مردم ضروری است. محمد آیینی در گفت‌وگو با «ایلنا» با اشاره به واگذاری ساخت و ساز به انبوه‌سازان در بافت‌های فرسوده تهران اظهار داشت: این برنامه جامع و کامل نیست؛ چرا که بدون حضور مردم و ساکنان این‌گونه بافت‌ها، بهسازی و نوسازی امکان‌پذیر نخواهد بود.

آیینی با یادآوری بندهای الف و ب ماده ۳۰ مبنی‌بر تعیین سازوکارهای اجرایی و احیای بافت‌های فرسوده با رویکرد توانمندسازی مالکان اظهار داشت: دولت موظف است که سازوکارهای اجرایی را با رویکرد حضور مردم در این‌گونه بافت‌ها تعیین کند.

وی تاکید کرد: سازوکارهای اجرایی به معنای رویکرد یک جریان مردمی با همکاری دولت و شهرداری‌ها برای بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده است.

آیینی با اشاره به حجم و گستردگی بافت‌های فرسوده گفت: در صورت عدم حضور و محوریت مردم در بافت‌های فرسوده، دولت و شهرداری نمی‌توانند این بازسازی و نوسازی را در این‌گونه بافت‌ها انجام دهند.

وی بسترسازی و اجرای سازوکارهای لازم را مورد تاکید قرار داد و گفت: تنها با حضور مردم؛ یعنی تمام افرادی که در این‌گونه بافت‌ها نقشی دارند و در کنار آنها انبوه‌سازان، سازندگان جزء و سرمایه‌گذاران خارجی، می‌توان به بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده امیدوار بود.