رییس بنیاد مسکن گفت: در برنامه‌های خود بیمه حوادث مسکن روستایی برای مدت ۱۰‌سال را پیش‌بینی خواهیم کرد و اعتبار آن را یک جا به شرکت بیمه طرف قرارداد پرداخت می‌کنیم که البته سهمی از آن را روستاییان پرداخت می‌کنند. علیرضا تابش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این‌که تامین و ساخت واحدهای مسکونی تاثیری در توسعه روستایی داشته باشد، مقوله‌ای مثبت است، زیرا بحث ساخت‌وساز امکانات زیربنایی را موجب می‌شود و روستا به عنوان کانون تولید حفظ و مهاجرت از روستاها به شهر به دلیل کمبود امکانات و بیکاری بسیار کاهش پیدا می‌کند. تابش در این رابطه افزود: چون بانک‌ها در روستاها شعبه ندارند، مردم از طریق بنیاد به تهیه پروانه ساختمانی با نظارت فنی روستایی اقدام می‌کنند. ناظران فنی این پروژه‌ها از طرف بنیاد، کارت نظارت دارند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به اجرای GIS روستایی بیان کرد: این طرح تقریبا از چهار سال پیش شروع شده و تاکنون فاز اول آن در سراسر کشور به پایان رسیده است.

تابش با بیان این‌که رسالت اصلی دولت حمایت از مسکن محرومان است، گفت: در سال‌جاری پروژه ۸۵ هزار واحد مسکونی در شهرها را آغاز کردیم که زمین ۶۵‌هزار واحد آن تامین شده و از این رقم ۴۵ ‌هزار واحد آن در حال ساخت است.

تامین اعتبار ۴۰هزار واحد در مازندران

تابش با بیان اینکه طرح تامین مسکن محرومان روستاها شامل شهرهای زیر ۱۲‌هزار نفر جمعیت هم می‌شود، افزود‌: در این رابطه طی این دو سال حدود ۴۰‌هزار واحد در مازندران تامین اعتبار شده است. وی درباره طرح هادی استان بیان کرد: حدود ۷۴‌درصد از جمعیت استان از طرح هادی برخوردارند و برای اجرای این طرح روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار را در اولویت قرار دادیم. رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پایان اظهار کرد: خیران مسکن ساز ۱۰هزار واحد در کشور احداث می‌کنند که ۹۷۹ واحد آن سهم مازندران است.