کلاهبرداری چند صد میلیونی یک بنگاهاملاک در تهران
شکایتهای مشابه از سوی اهالی یکی از محلههای تهران درباره مدیر و کارکنان یک بنگاه املاک که به بهانه اجاره آپارتمان، مبالغی چند ده میلیونی بابت ودیعه از آنها دریافت و یکشبه بنگاه را تخلیه کرده و متواری شدهاند، باعث شد پروندهای برای رسیدگی تخصصی در اداره مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل شود.
تحقیقات اداره مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران نشان میدهد، این بنگاه فاقد مجوز از اتحادیه مربوطه بوده است
شکایتهای مشابه از سوی اهالی یکی از محلههای تهران درباره مدیر و کارکنان یک بنگاه املاک که به بهانه اجاره آپارتمان، مبالغی چند ده میلیونی بابت ودیعه از آنها دریافت و یکشبه بنگاه را تخلیه کرده و متواری شدهاند، باعث شد پروندهای برای رسیدگی تخصصی در اداره مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل شود. خبرگزاریمهر در این باره نوشت: ۲۳ اردیبهشت امسال زن جوانی با مراجعه به کلانتری یکی از خیابانهای شمالی تهران به ماموران اعلام کرد: حدود یک هفته پیش، از طریق بنگاه املاکی، اقدام به اجاره یک واحد مسکونی کرده اما پس از مراجعه به بنگاه متوجه شدم که این بنگاه به صورت شبانه تخلیه شده و مدیر و کارکنان آن پس از کلاهبرداری و گرفتن مبلغ ۲۴ میلیون تومان به بهانه پول ودیعه، متواری شدهاند. با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «کلاهبرداری»، پرونده برای صدور دستور قضایی به دادسرای یکی از نواحی تهران ارسال شد . همزمان با حضور این زن جوان در دادسرای ونک، دهها نفر از مالباختگان و شکات دیگر نیز با حضور در دادسرای ونک در خصوص کلاهبرداری از سوی مدیر و کارکنان این بنگاه املاک، اقدام به طرح شکایت کردند.
مالباختگان پس از حضور در اداره مبارزه با کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، عنوان داشتند که قصد اجاره واحدی مسکونی در یکی از محلههای تهران را داشته و پس از تنظیم قرارداد، هرکدام به بهانه پرداخت پول ودیعه اقدام به پرداخت مبالغ چند میلیون تومانی به مدیر بنگاه کرده اما در زمان تحویل گرفتن خانه و در مراجعه به بنگاه متوجه شدهاند که بنگاه املاک به صورت شبانه تخلیه و مدیر و کارکنان آن متواری شدهاند. در ادامه رسیدگی به این پرونده، کارآگاهان اداره چهاردهم با بررسی اسناد و مدارک تنظیم شده اجاره بنگاه، اطلاع پیدا کردند که این بنگاه املاک فاقد هرگونه مجوز قانونی از سوی اتحادیه مربوطه است. سرهنگ کارآگاه فریدون رهبریان، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، در ادامه اعلام این خبر با اشاره به شناسایی دهها مالباخته و ارزش چند صد میلیون تومانی این پرونده گفت: «در ادامه تحقیقات و با شناسایی دهها مالباختهای که به همین شیوه وشگرد و از سوی این بنگاه مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند، ارزش این پرونده به چند صد میلیون تومان رسیده که با توجه به احتمال افزایش تعداد مالباختگان، احتمال افزایش ارزش مالی این پرونده کماکان وجود دارد.»
ارسال نظر