انشعاب آب با نامه شهرداری!
داوود ملایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: تنها در سه صورت به ساختمانها در تهران انشعاب آب میدهیم. این سه شرط عبارتند از ساختمانهایی که مجوز ساخت، پایان کار یا نامهای از شهرداری با این مضمون که آب دادن به این مجموعه بلامانع است.
فرید قدیری
داوود ملایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: تنها در سه صورت به ساختمانها در تهران انشعاب آب میدهیم. این سه شرط عبارتند از ساختمانهایی که مجوز ساخت، پایان کار یا نامهای از شهرداری با این مضمون که آب دادن به این مجموعه بلامانع است. درباره شرایط به ظاهر جدیدی که شرکت آب و فاضلاب تهران برای انشعاب آب شهری تشریح کرده است،چند سوال اساسی مطرح است و اینکه نامه شهرداری چگونه میتواند ملاک آب و فاضلاب استان تهران برای تزریق آب شهری به یک ساختمان قرار گیرد؟
بر همه روشن است که یک ساختمان زمانی ارزش و ملاک قانونی پیدا میکند و زمانی به رسمیت شناخته میشود که دارای پروانه ساختمانی و از همه مهمتر دارای سند پایان کار باشد. بدیهی است چنانچه سازهای در شهر تهران به هر دلیلی نتواند حائز شرایط لازم برای صدور پایان کار شود، سند برای آن صادر نخواهد شد و در نتیجه از همه امکانات و خدمات شهری (که سایر ساختمانهای دارای سند پایان کار مشمول میشوند) محروم خواهد شد. در این میان چگونه است که آب و فاضلاب استان تهران اعلام میکند: «مجوز ساخت، پایان کار یا نامه شهرداری ملاک انشعاب آب خواهد بود.» آیا اگر شهرداری تزریق آب به یک ساختمان بدون پایان کار را بلامانع میداند، پس چرا به آن ساختمان پایان کار نمیدهد؟ سوال آخر اینکه آیا اصلا مالک ساختمانی که به هر دلیل ضوابط قانونی شهرسازی را زیر پا گذاشته و به همین دلیل پایان کار را نتوانسته دریافت کند، شایستگی استفاده از آب شهری را دارد؟ حتی اگر شهرداری برای این مالک با آب و فاضلاب استان تهران نامهنگاری کند؟
ارسال نظر