شماره روزنامه ۶۵۹۸
|

دنیای اقتصاد؛ قیمت پیشنهادی فروش آپارتمان در مناطق ۲، ۴، ۵ و ۲۲ تهران همچنان تفاوت قابل‌توجهی با یکدیگر دارد، اما یک تصویر کلی از بازار مسکن مناطق متوسط‌نشین پایتخت ارائه می‌کند.

دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

عصر چهارشنبه، دو زلزله پیاپی ۷.۲ و ۷.۵ریشتری در ونزوئلا، ۵۹۰کشته و ۳۰۰۰زخمی برجای گذاشت. این فاجعه که بزرگ‌ترین زلزله قرن این کشور است، زیرساخت‌های فرسوده ناشی از بحران اقتصادی را نابود و مهندسان را به ارزیابی جدی مقاومت و تاب‌آوری سازه‌ها واداشت.

اخبار مسکن و شهری روزنامه شماره ۶۵۹۸

    یکشنبه، ۰۷ تیر ۱۴۰۵
  • شاخص «اجاره‌بهای پیشنهادی» و «اجاره قطعی» در تهران چقدر افزایش یافت؛ «سبد مصرف» داغ‌تر است یا «هزینه مسکن»؟

    روزنامه شماره ۶۵۹۸

    عدد نامرئی در تورم اجاره

    اجاره‌بها در تهران براساس رقم پیشنهادی موجرها ۴۳درصد نسبت به پارسال افزایش یافت. اما این نرخ، همه «واقعیت رشد هزینه اجاره‌نشینی» نیست.  سرعت رشد اجاره‌بها در مقایسه با تورم عمومی بررسی شد.
  • خیز هرمزگان برای صادرات گوشت سفید

    دنیای‌ اقتصاد – بندرعباس: استان هرمزگان با اتکا به ظرفیت ۳۲۰ واحد مرغداری فعال و تولید ۵۴هزار تن گوشت سفید، اکنون علاوه بر تامین نیاز داخلی به یکی از مراکز مهم تولید گوشت مرغ در جنوب کشور تبدیل شده و در مسیر صادرات به استان‌های همجوار قرار گرفته است.
  • قیمت آپارتمان در منطقه اداری

     دنیای‌ اقتصاد - گروه مسکن و شهری: قیمت‌های فروش آپارتمان در دو منطقه کاملا اداری تهران، در حال حاضر در سطح متوسط ۲۹۰‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع قرار دارد. متوسط «قیمت پیشنهادی» در فایل‌‌های یک هفته گذشته در بازار مسکن منطقه ۶رقمی معادل ۳۹۶‌میلیون تومان و در منطقه۷ نیز ۱۸۴‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع است. شاخص «قیمت پیشنهادی» براساس واحدهای میان‌متراژ متوسط ۸۵مترمربع و عمر بنای زیر ۱۰سال سنجش شده است.
۱