آن‌‌گونه که نرگس معدنی‌‌پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران توضیح داد، شرکت عباس‌آباد باید بر اساس این لایحه و مصوبات بالادستی به ارائه برنامه افزایش ظرفیت‌‌های گردشگری پایتخت و نیز جذب گردشگر با رویکرد کوچک و چابک‌‌سازی شهرداری تهران اقدام کند. در گام بعدی لازم است علاوه بر بازنگری در اساسنامه شرکت نوسازی اراضی عباس‌‌آباد، شهرداری تهران ظرف دوماه نسبت به حذف و تجمیع شرکت‌های موازی اقدام کند و همه اقدامات در حوزه گردشگری واگذار شود و کلیه اموال و... منتقل شود و از زمان ابلاغ این مصوبه کلیه ردیف‌‌های اعتباری واحدهای مختلف را در این واحد متمرکز کند.

این اقدام البته موافقت‌‌ها و مخالفت‌‌هایی برانگیخت. مهدی چمران موافق تلفیق ماموریت‌‌های حوزه گردشگری با شرکت عباس‌‌آباد بود و گفت: به چیتگر بروید و ببینید چه خبر است؛ هر قسمتی از آن را یک سازمان اداره می‌کند  و وقتی می‌‌گوییم چرا درخت‌‌هایش آب نخورده، می‌‌گویند این دست من نیست و مربوط به سازمان دیگر می‌شود، و این عدم‌مدیریت واحد در این بخش کوچک مشکلات زیادی را ایجاد کرده و حتی به آقای زاکانی نامه نوشتم که مدیریت چیتگر و دریاچه را یکسان کنید و حالا گردشگری در تهران را ببینید که هر بخش آن در اختیار یک مجموعه است.

اما محمدامین توکلی‌‌زاده، معاون اجتماعی شهرداری تهران مخالف این ادغام و مدافع تشکیل یک سازمان مستقل در حوزه گردشگری ذیل معاونت متبوع خود بود. او گفت: دو ماموریت ذاتی معاونت فرهنگی را می‌‌خواهید سلب کنید و معاونت را از هم می‌پاشانید؛ آن هم در شرایطی که همه ما روی مدیریت واحد شهری تاکید داریم و این رویکرد در ماموریت‌‌های تخصصی هم باید دیده شود. اما از آنجا که اجرایی شدن این تصمیم، یعنی ادغام ماموریت گردشگری با حوزه ماموریتی شرکت اراضی عباس‌‌آباد، منوط به تایید مصوبه دیگری با موضوع اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران توسط فرمانداری است، موضوع فعلا متوقف ماند تا مصوبه مذکور به تایید نهایی برسد و سپس این تصمیم در صحن پارلمان شهری به رای گذاشته شود.