حذف آهنگ‌های «تیلور سوئیفت» از ویدئوهای کاخ سفید

شماره روزنامه: ۶۶۲۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۸۷۵۸۰ فرهنگ و هنر

ایسنا: برخی از آهنگ‌های تیلور سوئیفت که در هفته گذشته توسط کاخ سفید و کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ در ویدئوهای شبکه‌های اجتماعی استفاده شده بودند، از این ویدئوها حذف شدند. به گزارش ایسنا، کاخ سفید و نماینده تیلور سوئیفت هنوز پاسخی به درخواست‌ها برای اظهارنظر نداده‌اند. سوئیفت اخیرا درباره ترامپ اظهارنظری نکرده است، هرچند که در سال ۲۰۲۴ از رقیب دموکرات او، یعنی «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور وقت، حمایت کرده بود. سوئیفت در جریان رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۰ در شبکه‌های اجتماعی نوشت که ترامپ «به‌خوبی می‌داند که ما او را به عنوان رئیس‌جمهور نمی‌خواهیم».

 ترامپ بارها از «سوئیفت»  انتقاد کرد و پس از اینکه سوئیفت از هریس حمایت کرد، این نامزد جمهوری‌خواه در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «از تیلور سوئیفت متنفرم!»

 کمپین ترامپ در هفته گذشته دو آهنگ از سوئیفت را در صفحه تیک‌تاک خود استفاده کرده بود. در ماه ژوئن نیز کمپین ترامپ ویدئویی در این پلتفرم منتشر کرد که در آن از آهنگ جدید سوئیفت برای انیمیشن «داستان اسباب‌بازی ۵» به نام «می‌دانستم که تو را می‌شناسم» استفاده شده بود.

زیرنویس این ویدئوی کوتاه این بود: «هیچ‌کس به اندازه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، کشورمان و مردم آمریکا را دوست ندارد». در این ویدئو، ترامپ در حال تعامل با کودکان در کاخ سفید و حضور در یک تجمع انتخاباتی دیده می‌شد. این سومین‌بار در ماه‌های اخیر بود که دولت یا کمپین ترامپ از یکی از آهنگ‌های این ستاره پاپ برنده جایزه گرمی استفاده می‌کرد. کاخ سفید در نوامبر نیز ویدئوی تیک‌تاک دیگری را به اشتراک گذاشت که در آن از آهنگ «سرنوشت اوفلیا» از آلبوم سوئیفت استفاده شده بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن