موفقیت فیلم کوتاه ایرانی در جشنواره جهانی علمی‌تخیلی

شماره روزنامه: ۶۴۳۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۲۷۰۶۱ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد: فیلم کوتاه «کینوپیو-۲۵۲» به کارگردانی فرزانه قائمی‌زاده، برنده بهترین فیلم کوتاه از جشنواره فیلم‌های علمی‌تخیلی برلین شد.

موفقیت فیلم کوتاه ایرانی در جشنواره جهانی علمی‌تخیلی

در خلاصه «کینوپیو ۲۵۲» آمده است: «سیمین که در غم از دست دادن فرزندش روزگار سختی را می‌گذراند، یک روز متوجه می‌شود که ماشینش می‌تواند با او حرف بزند.» این فیلم به تهیه‌کنندگی عطا مجابی، الهام کردا و نیکولتا کاتالدو پیش از این برنده بهترین فیلم اقتباسی از چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی سایه و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی از هفتادمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان بوده است.

جشنواره فیلم علمی‌تخیلی برلین اولین جشنواره فیلم ژانرمحور در آلمان است. این جشنواره به دنبال فیلم‌های علمی‌تخیلی تفکربرانگیزی است که مخاطبان را به فکر، احساس و تامل در مورد جایگاه ما در جهان و آینده‌مان وادارد. همچنین این جشنواره به فیلم‌هایی که منعکس‌کننده ماجراهای عجیب و غریب جدید، ترسناک و همچنین انیمیشن از هر نوع هستند، می‌پردازد.

جشنواره فیلم علمی‌تخیلی برلین مدعی است که در سال ۲۰۲۴، به طور اتفاقی با ژانر نوظهوری مواجه شده است که آن را سایکوپانک نام‌گذاری کرده‌ است. سایکوپانک از استعاره‌های آشنای سایبرپانک برای بررسی روابط، سلامت روان، ابراز وجود و پتانسیل انسانی در دنیای به‌سرعت در حال تغییر فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، داروهای تجویزی و طراحی‌شده و سایبرنتیک استفاده می‌کند. 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن