نمایش و نقد فیلم «رها» در ارسباران

شماره روزنامه: ۶۳۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۹۵۳۱۸ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «رها» به کارگردانی حسام فرهمند و نویسندگی محمدعلی حسینی امروز یکشنبه در ششصد و پنجاه و هفتمین نشست باشگاه فیلم تهران، در فرهنگسرای ارسباران به نمایش درمی‌آید و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

نمایش و نقد فیلم «رها» در ارسباران

در خلاصه داستان فیلم «رها» آمده است: توحید ۵۵ساله به همراه همسر و فرزندانش زندگی متوسطی دارند. تا اینکه یک اتفاق، داستان زندگی آنها را به هم می‌ریزد…  فیلم درام، اجتماعی و خانوادگی «رها» محصول ۱۴۰۳ ایران، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول و نامزد دریافت ۷ سیمرغ بلورین از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد. شهاب حسینی، غزل شاکری، ضحا اسماعیلی، آرمان میرزایی و محمدرضا سامیان بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

پس از نمایش فیلم، نشست نقد و بررسی فیلم با حضور حسام فرهمند کارگردان، سعید خانی تهیه‌کننده، کورش جاهد مدرس سینما و جمعی دیگر از عوامل فیلم برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای حضور در ششصد و پنجاه و هفتمین نشست باشگاه فیلم تهران می‌توانند ساعت ۱۸ به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن