نمایش انیمه «قطار موگن» در خانه هنرمندان

شماره روزنامه: ۶۲۶۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۷۲۴۰۱ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد: پلتفرم «در میانه» سری جدید اکران‌های خود را سه‌شنبه ۲ اردیبهشت با نمایش انیمیشن «شیطان‌کش: قطار مورگن» در خانه هنرمندان آغاز می‌کند. سریال انیمه «شیطان‌کش» به کارگردانی هارونو سوتوزاکی است که از سال ۲۰۱۹ به بعد پخش شد و به‌سرعت در طیف طرفداران انیمه محبوبیتی چشمگیر پیدا کرد.

نمایش انیمه «قطار موگن» در خانه هنرمندان

در سال ۲۰۲۰ فیلم سینمایی «قطار موگن» در ادامه دو فصل اول این سریال ساخته شد و توانست عنوان پرفروش‌ترین انیمیشن در تمام دوران‌ها در ژاپن و همچنین پرفروش‌ترین انیمیشن جهان در سال ۲۰۲۰ را به خود اختصاص دهد. این انیمیشن همچنین توانسته جایزه بهترین انیمیشن را از آکادمی ژاپن کسب کند.

در این برنامه و پس از اکران انیمیشن سینمایی، سامان بیات به عنوان منتقد، این فیلم را از منظر اسطوره‌شناسی ژاپن تحلیل می‌کند و دکتر حمیرا باغبان مشیری به‌عنوان مجری کارشناس به تحلیل و گفت‌گو پیرامون آن خواهد پرداخت.

علاقه‌مندان برای حضور در جلسه نمایش و نقد انیمیشن «شیطان‌کش: قطار مورگن» می‌توانند ساعت ۱۸ به سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن