اجرای محمد معتمدی با گروه سرشناس

شماره روزنامه: ۵۳۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۲۴۱۶۰ فرهنگ و هنر

محمد معتمدی در ادامه برگزاری تور کنسرت‌های هنرمندان ایرانی، امروز یکشنبه بیست‌ویکم آذرماه و پنج‌شنبه بیست‌وپنجم آذر ماه کنسرت‌هایی را با مجموعه «رامبراند تریو» پیش روی مخاطبان قرار می‌دهد. به گفته معتمدی، این کنسرت‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده است که مخاطبان شاهد اجرای قطعاتی تلفیقی از آواز ایرانی با همراهی موسیقی هنرمندان قاره سبز خواهند بود. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، اولین کنسرت امروز یکشنبه بیست‌ویکم آذرماه در سالن اوستنده بلژیک و دومین کنسرت روز پنج‌شنبه بیست‌وپنجم آذر (شانزدهم دسامبر) در سالن لانتارن ونستر روتردام هلند برگزار می‌شود.

اجرای محمد معتمدی با گروه سرشناس

همکاری محمد معتمدی با مجموعه رامبراند تریو که از گروه‌های شناخته‌شده اروپایی در میان مخاطبان ایرانی است، در سال‌های گذشته نیز انجام گرفته و او با همراهی هنرمندان این گروه کنسرت‌ها و پروژه‌های دیگری را نیز پیش روی مخاطبان قرار داده بود.

گروه سه نفره هلندی رامبراند تریو سال‌ها با هنرمندان مختلف، از جمله موزیسین‌های مطرح کشورمان حسین علیزاده، کیهان کلهر و حسام اینانلو همکاری‌های متعدد داشته و در بسیاری از فستیوال‌های بزرگ جز از جمله «بیم هویی»، «نورث سی‌ جز»، «الب جز» و فستیوال جز مادرید حضور داشته است. در پاییز سال ۱۳۹۶این مجموعه که دستمایه اصلی موسیقی‌شان موسیقی جز، موسیقی کلاسیک و موسیقی خاورمیانه است، همراه با این هنرمندان در شهرهای مختلف به اجرای برنامه پرداختند. اعضای گروه رامبراند در طول ۱۲ سال گذشته در کنار هم‌ ساز زده و توانسته‌اند به یکی از اصلی‌ترین گروه‌های جز در هلند تبدیل شوند.

آلبوم‌های «هم سان و هم سکوت» با حسین علیزاده و «هنوز پاییز است» با کیهان کلهر دو پروژه‌ای هستند که از مجموعه «رامبراند تریو» در ایران منتشر شده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن