نویسنده «پایتخت ۶» از جشن حافظ شکایت کرد

قسمت جدید حاشیه

شماره روزنامه: ۴۹۶۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۸۲۳۶۹ فرهنگ و هنر

دنیای‌اقتصاد : بعد از درگذشت خشایار الوند نویسنده مجموعه «پایتخت» آرش عباسی به‌عنوان نویسنده با این مجموعه همکاری کرد و پخش آخرین سری این سریال باعث شد تا حاشیه‌های فراوانی به‌وجود بیاید. در ماه‌های اخیر این حاشیه‌ها ادامه پیدا کرده و اکنون آرش عباسی اعلام کرد شکایت از گردانندگان جشن حافظ را به دفتر امور جشنواره‌های وزارت ارشاد ارائه داده است. داستان از این قرار است که چند روز پیش نامزدهای بخش بهترین فیلمنامه بیستمین جشن حافظ معرفی شدند و در این قسمت تنها به آوردن اسم محسن تنابنده در مقام سرپرست نویسندگان و طراح داستان بسنده شده است.

در همین رابطه آرش عباسی با انتشار متنی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «با خودم عهد کرده بودم اگر دنیا را آب برد من را خواب ببرد. عهد کردم جز سکوت کاری نکنم. هیچ چیز ارزش سکوت و در سایه نشستن را ندارد. من از اردیبهشت سال قبل تا الان که آخر مردادیم بیش از یک سال از عمرم را پای پایتخت گذاشته‌ام. بخشی برای نوشتن و بخش بیشتری برای حواشی‌اش. حواشی که اصلا ربطی به من نداشت اما چه چیزی بهتر از یک قربانی تازه از راه رسیده برای سریالی که صد جا برایش دندان تیز کرده‌اند. اسمم در عنوان‌بندی پایتخت که هیچ، الان حاضرم همه دارایی اندکم را بدهم تا برگردم به زندگی قبل از پایتخت‌ام...»

عباسی با تاکید بر اینکه اسمش به ناحق حذف شده است عنوان کرد که تلاش کرده این مساله را از طریق گفت‌وگو حل کند و در یک خبر جداگانه اسم را اضافه کنند اما برگزارکنندگان حاضر به انجام این کار نشده و به او گفته‌اند که هر کاری می‌خواهد بکند!

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن