وزیر صمت خبر داد

احیای ۴۵۰۰ واحد صنعتی راکد در دولت سیزدهم

شماره روزنامه: ۶۰۳۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۸۰۴۵۸ صنعت و معدن

دنیای‌اقتصاد : وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهتمام رئیس‌جمهور شهید بر احیای واحدهای راکد، گفت: تاکنون نزدیک به ۴‌هزار و ۶۲۷واحد صنعتی در دولت سیزدهم احیا شده و این فرآیند و نهضت همچنان ادامه دارد.به گزارش «ایرنا»، عباس علی‌‌‌آبادی، در مراسم افتتاح و بهره‌‌‌برداری همزمان از ۲۶طرح تولیدی، صنعتی و معدنی وزارت صمت در ۱۰استان کشور، بیان کرد: تعداد ۱۲۵طرح بزرگ آماده افتتاح داریم.او افزود: رقمی معادل ۲۳۸‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده که برای مردم تبعات بسیار خوبی خواهد داشت و موجب ایجاد نزدیک به ۳۰‌هزار شغل می‌شود.

وزیر صمت با اشاره به تولید دانش‌بنیان و صادرات‌محور با تمرکز بر مشارکت حداکثری مردم، گفت در این بخش اولویت‌‌‌ها تعیین شده‌‌‌اند و تقویت و فعال‌‌‌سازی صندوق‌های وزارت صمت از مهم‌ترین اقداماتی بود که در این دوره به آن اهتمام شد.علی‌‌‌آبادی ضمن تبریک دهه تولید و تجارت به تمامی فعالان این بخش، بیان کرد: در دولت سیزدهم، اقدامات بسیار بزرگی در حوزه صنعت و معدن انجام شد که از نظر اشتغال جوانان، تامین نیازهای داخلی و همچنین صادرات محصولات معدنی آثار آن مشهود است.

وی با تشریح شرایط صنعتی کشور گفت: اگر امروز تولید کشور حال خوبی دارد و کالای ایرانی در بازار به فراوانی در دسترس است، با تکیه بر همت بلند کارآفرینان، تولیدکنندگان، صنعتگران و معدن‌‌‌کاران کشور میسر شده است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن