هدررفت ۷/ ۱۵درصدی آب شرب کشور

شماره روزنامه: ۵۸۲۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۰۱۵۸۵ صنعت و معدن

دنیای‌اقتصاد: سخنگوی صنعت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه سالانه ۳۰۰کیلومتر از خطوط آبرسانی در شبکه آب و فاضلاب کشور اصلاح و نوسازی می‌شود، افزود: میزان واقعی هدررفت آب ناشی از فرسودگی شبکه آبرسانی ۷/ ۱۵‌درصد است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، هاشم امینی با اشاره به مفهوم آب بدون درآمد در صنعت آب و فاضلاب کشور و میزان واقعی هدررفت آب در شبکه‌‌‌های آب شرب کشور گفت: در صنعت آب و فاضلاب اصطلاحی تحت عنوان آب بدون درآمد داریم که معنای آن آب قابل شرب و تصفیه‌شده‌‌‌ای است که استحصال می‌شود، اما بابت آن پولی به صنعت آب و فاضلاب کشور پرداخت نمی‌شود.

وی در ادامه افزود: از آب بدون درآمد در جامعه به‌عنوان اتلاف آب شرب یاد می‌شود که اصطلاح دقیقی نیست و آب بدون درآمد که در کل ۴/ ۳۱‌درصد است شامل سه بخش هدررفت واقعی، هدررفت ظاهری و مصارف غیرمجاز می‌شود. سخنگوی صنعت آب و فاضلاب کشور در توضیح این موضوعات بیان کرد: به صورت بخشی از آب شربی که در شبکه‌‌‌های آبرسانی وجود دارد به‌واسطه فرسودگی شبکه یا حوادث از دسترس خارج می‌شود که رقم کلی آن ۷/ ۱۵‌درصد است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن