به گزارش تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی افزود: بخش اداری که در مدیریت مصرف توجه لازم را نداشته و با قطع برق روبه‌رو شده، تنها در صورتی وصل مجدد برق خواهد شد که بالاترین مقام مسوول تعهد رعایت مصرف را دهد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، اسامی دستگاه‌های اجرایی که رعایت مصرف نداشته باشند به هیات وزیران اعلام خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: تجربه سال گذشته نشان می‌دهد برخی دستگاه‌های اجرایی در شروع برنامه مدیریت مصرف دقت لازم را نداشته باشند؛ اما با گذشت زمان همکاری بیشتر خواهد شد. رجبی مشهدی ابراز امیدواری کرد: امسال همه بخش‌های اداری از همان ابتدا رعایت مدیریت مصرف را داشته باشند تا با برخوردهای شرکت‌های توزیع در سراسر کشور روبه‌رو نشوند. مصرف برق بخش اداری به‌صورت سالانه چیزی حدود ۱۴هزار میلیون کیلووات‌ساعت است و در دوران اوج بار مصرف برق این بخش به ۳هزار مگاوات می‌رسد.

امسال مقرر است بخش اداری نقش پررنگی در صرفه‌جویی مصرف برق داشته باشد.  بر اساس مصوبه هیات دولت بخش اداری موظف است از ۱۵ خرداد امسال ساعت کاری خود را از ۶ صبح تا ۱۳ تغییر دهد. بر این اساس همه اداره‌های دولتی ملزم به خاموش‌ کردن سیستم‌های سرمایشی در ایام غیر ساعت کاری هستند که این موضوع تا ۶۰درصد صرفه‌جویی در بخش اداری به همراه خواهد داشت، چراکه چیزی حدود ۶۰درصد مصرف برق اداره به سیستم‌های سرمایشی اختصاص دارد و انتظار می‌رود با روشن ‌کردن این سیستم‌ها در زمان مناسب و خاموش ‌کردن آنها قبل از پایان ساعت اداری، نقش مدیریت مصرف برق اداره‌ها در پایداری شبکه برق به شکل چشمگیری افزایش یابد.

همچنین در ساعت کاری امسال و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته اداره‌ها قرار است از طریق روش‌های مختلف صرفه‌جویی میزان مصرف برق خود را نسبت به سال گذشته تا ۳۰درصد کاهش دهند.