تهرانیها صدر لیست مصرف آب
محمدرضا بختیاری افزود: ۲۰ درصد از کل آب شرب مصرفی در کشور، در تهران مصرف میشود که این میزان در شهر تهران معادل یک میلیارد و ۶۰ میلیون مترمکعب و در استان تهران یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب است. وی با بیان اینکه شهروندان پایتخت ۴۰ لیتر بیشتر از سرانه مصرف آب دارند، گفت: سرانه مصرف روزانه آب شرب در کشور به ازای هر نفر ۲۱۰ لیتر اما در تهران معادل ۲۵۰ لیتر است. به گفته بختیاری، مردم شهر تهران در مقایسه با بقیه شهرهای کشور ۲۰ درصد و در مقایسه با برخی شهرهای اروپایی همتراز تهران ۳۰ درصد بیشتر آب شرب مصرف میکنند.
وی با اشاره به اینکه سرانه تولید آب در تهران ۳۳۰ لیتر در روز است، افزود: هم اکنون مصرف آب شرب در تهران روزانه ۳میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۵۰ هزار مترمکعب افزایش مصرف داشتهایم. بختیاری با اشاره به افزایش سالانه ۲ تا ۵/ ۲ درصدی جمعیت تهران گفت: امسال مصرف آب شرب در تهران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته چهار درصد رشد دارد که این رقم بیشتر از رشد جمعیت سالانه تهران است البته تصور مشترکان از بارندگیهای مناسب تهران، دلیل این افزایش مصرف است.
مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران افزود: علاوهبر نبود تجهیزات کافی برای انتقال آب شرب، امکان اختصاص همه آب موجود در سدهای تهران برای مصرف شرب نیز وجود ندارد، زیرا آب این سدها علاوهبر شرب در بخش کشاورزی و صنعت نیز باید مصرف شود. وی افزود: ۶۰ درصد مشترکان تهرانی در چارچوب الگوی مصرف آب شرب مصرف دارند؛ درحالیکه ۴۰ درصد بیشتر از الگوی مصرف، آب شرب مصرف میکنند و این میزان مصرف بیش از الگو، معادل ۵۰ درصد کل آب شرب تهران است.
مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران با اشاره به افزایش ۱۵درصدی مقابله و جمعآوری انشعابات غیرمجاز در تهران در سال جاری گفت: برخی مناطق شهرداری در شهرهای اطراف تهران بهصورت غیرمجاز، از منابع آب زیرزمینی برداشت و برای آبیاری فضای سبز استفاده میکردند که با تفاهمنامه امضا شده، پساب جایگزین این آب شده و همین رویه موجب رفع مشکل تامین آب شرب غرب تهران بهویژه منطقه پرند و رباطکریم شده است؛ درحالیکه در سالهای گذشته برای تامین آب شرب این مناطق با مشکل مواجه بودیم.
ارسال نظر