هوشمندسازی برق مشترکان خانگی
وی با اشاره به مزیتها و کاربردهایی که هوشمندسازی در صنعت برق و بهخصوص در بحث مدیریت مصرف دارد، ادامه داد: توسعه بحث هوشمندسازی در ساختمانها باید با همکاری سایر نهادها و سازمانها دنبال شود تا مزایای آن کاملتر مشخص شود. مدقق به هوشمندسازی صورتگرفته برای مشترکان دیماندی (مشترکان بزرگ) اشاره کرد و گفت: سال گذشته در ساعت اوج بار با همین کنتورهای هوشمندی که برای مشترکان دیماندی نصب کردیم عددی بالغ بر ۲ هزار ۵۰۰ مگاوات کاهش بار محقق شد.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان توانیر اظهار کرد: سال گذشته و فقط در استان فارس در ساعت اوج بار و با هوشمندسازی چاههای کشاورزی که یکی از برنامههای تشویق محور قطع برق چاههای کشاورزی در ۴ ساعت اوج بار است، بالغ بر ۶۰۰ مگاوات کاهش مصرف در پیک را داشتیم و شاید نزدیک به یک سوم بار مصرف برق این استان با هوشمندسازی مدیریت شد. وی گفت: با هوشمندسازی کنتورها، اثر این اقدام از نظر اقتصادی نمایان شد؛ به گونهای که سال گذشته بازگشت سرمایه کل هزینهای که برای اجرای مرحله اول طرح فهام انجام شده بود، مشاهده شد زیرا میزان دو هزار و ۵۰۰ مگاوات عددی است که اگر بخواهیم برای تامین این میزان برق سرمایهگذاری در نظر بگیریم بسیار بیشتر از پولی است که برای خرید و نصب سامانه کنتورهای هوشمند داشتیم.
مدقق ادامه داد: با نمایان شدن مزیت کنتورهای هوشمند، نگاه قبلی به این کار که آن را تجملگرایانه میدانست تغییر محسوسی کرد؛ بهگونهایکه برخی مدیرانی هم که به آن اعتقاد نداشتند اثر مثبت هوشمندسازی را باور کردند. مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان توانیر افزود: امسال بحث هوشمندسازی مشترکان دیماندی با شدت بیشتری دنبال خواهد شد؛ به این صورت که اگر سال گذشته ۵۰ درصد شرکتها دنبال کار بودند و آن را جدی گرفتند امسال ۱۰۰ درصد خواهند شد.
وی گفت: علاوه بر این امسال تلاش میشود از لحاظ نرمافزارهای کاربردی نیز رشد بیشتری داشته باشیم.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان توانیر افزود: تعدادی از شرکتهای توزیع، مراکز پایش بار خود را با استفاده از سامانه کنتور هوشمند راهاندازی کردهاند و امسال این آمادگی وجود دارد که تعداد خیلی بیشتری محقق شود و امید است امسال هدفگذاری ۶ هزار مگاواتی را محقق کنیم.
ارسال نظر