پنج برنامه وزارت صمت در سال ۹۸
رضا رحمانی در این جلسه به تامین اقلام اساسی ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: با توجه به تجربه سال گذشته باید مشکلات پیشآمده بررسی شود و از پیشآمدن هرگونه مشکل پیشگیری کنیم. بدترین اتفاق ممکن این است که اجازه بدهیم مشکلی پیش بیاید و بعد برای رفع آن اقدام کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در برخی از جاها باید تصمیمات را اصلاح کنیم، گفت: دولت در این وضعیت ارزی ۱۴ میلیارد دلار کالای اساسی تامین کرده است. در این شرایط باید عرضه و نظارت هم بررسی شود. اگر عرضه به اندازه نیاز بازار نباشد، نظارت هم نمیتواند به تنظیم بازار کمک کند. میزان عرضه همین الان باید بررسی و اگر عرضه کم است، برای تامین آن اقدام شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای سال ۹۸ پنج برنامه اصلی داریم، گفت: برنامههای امسال براساس رونق تولید برنامهریزی شده است. از یک طرف با تولید و از سوی دیگر با توزیع مواجه هستیم. اگر در تولید مشکل داشته باشیم، در تنظیم بازار هم با مشکل مواجه میشویم. رونق تولید را در حمایت از ساخت داخل و صادرات را جزو اولویت قرار دادیم. تقاضای داخلی مشخص است و برای صادرات هم پروژههایی تعریف کردهایم. رحمانی ادامه داد: یکی از برنامههای ما صادرات به کشورهای همسایه است. اگر صادرات رونق نگیرد، تولید و اشتغال با مشکل مواجه میشود. در حالحاضر نیمی از کارخانههای کشور خالی و اگر همین گونه پیش برویم با مشکل مواجه میشویم. در صادرات کالاهای صنعتی و معدنی مشکلی نداریم، ولی در صادرات کالاهای اساسی مسائلی وجود دارد که این مساله باید بررسی و رفع شود تا مردم با مشکلی مواجه نشوند و نسبت به صادرات حس منفی نداشته باشند. وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه درخصوص معدن برنامههای ویژهای داریم، عنوان کرد: ارزش تولیدات معدنی کشور ۲۰ میلیارد دلار است و اگر در شرایط کنونی این میزان از تولیدات معدنی را نداشتیم، بهطور حتم با مشکل مواجه میشدیم.
رحمانی فناوری، نظام توزیع و اصلاح ساختار را از دیگر برنامههای امسال دانست و افزود: نظارت و رصد بازار جزو پروژههای ویژه امسال است. امسال فرصتهایی داریم که باید از آنها استفاده کنیم.
ارسال نظر