وی افزود: اگر میزان بارش پیش‌بینی شده محقق شود، قطعا در تامین آب کشت بهاره تاثیرگذار خواهد بود. حاج رسولی‌ها ادامه داد: رهاسازی آب سدها برای کشاورزی در دو مرحله کشت پاییزه و بهاره صورت می‌گیرد که تامین آب کشت بهاره به بارش زمستان مرتبط است. وی گفت: به دلیل محدودیت منابع آب میزان خروجی آب از سدها برای کشاورزی قطعا جیره‌بندی خواهد شد، به اندازه‌ای که تامین آب شرب به خطر نیفتد و بتوانیم آب کشاورزی را تامین کنیم.

 مدیرعامل شرکت منابع آب ایران گفت: با گذشت بیش از صد روز از سال آبی ۹۷-۹۶، در کشور فقط ۳۱ میلی‌متر بارش گزارش شده، درحالی که این رقم باید ۷۲ میلی‌متر باشد، بنابراین ۵۷ درصد کاهش بارش در این مدت ثبت شده است. حاج رسولی‌ها افزود: اثرات این کاهش بارش در حوضه‌های آبریز اصلی کشور متفاوت است و اثر آن در بعضی از حوضه‌های آبریز در منابع سطحی و در برخی دیگر، در منابع آب زیرزمینی نمایان می‌شوند.

وی گفت: در حوضه آبریز خزر در طول صد روز گذشته، کشت انجام نشده و مصرف آب در بخش کشاورزی نداشتیم. این درحالی است که شرایط حوضه آبریز خزر خیلی خوب است؛ اما کاهش ۵۷ درصدی بارش در دو حوضه اصلی آبریز اثرگذار است که در حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان بیشتر روی آب‌های سطحی تاثیرگذار است؛ ولی در حوضه فلات مرکزی تاثیرات آن روی منابع آب زیرزمینی بیشتر است.

 مدیرعامل شرکت منابع آب ایران گفت: در حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان کاهش بارش ۶۵ درصدی ثبت شده و در حوضه فلات مرکزی ۷۸‌درصد کاهش بارش گزارش شده است. مدیرعامل شرکت منابع آب ایران با بیان اینکه در حوضه فلات مرکزی که یکی‌دیگر از حوضه‌های اصلی آبریز و دارای حوضه‌های فرعی نیز هست، در حوضه فرعی گاوخونی و زاینده‌رود کاهش بارش ۷۷ درصدی ثبت شده است و در حوضه دریاچه نمک کاهش ۷۸ درصدی به چشم می‌خورد. حاج رسولی‌ها گفت: در بسیاری از حوضه‌های اصلی و فرعی کاهش بارش بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد است که در میزان آب‌های سطحی و آب‌های زیرزمینی تاثیرگذار است.