وی افزود: بخش مالی و سیستم مالی کشور به‌دلیل کارکردهایی که در پشتیبانی و حمایت از بخش واقعی اقتصاد دارد مورد توجه و اهمیت بالایی قرار می‌گیرد. بانک‌ها در بازار پولی و بانکی و ارکان حاضر در بازار سرمایه و همچنین بیمه‌ها عمده نقش‌آفرینان صنعت مالی کشور هستند که تحت نظارت ارکان نظارتی به‌ویژه بانک مرکزی، سازمان بورس و بیمه مرکزی در حال فعالیت هستند. شیخ‌حسینی تصریح کرد: به‌طور سنتی و مطابق رویه دهه‌های گذشته، بانک‌ها سهم عمده‌ای در تامین مالی اقتصاد بر عهده دارند.

 به نظر می‌رسد تعادل میان بازار پول و بازار سرمایه شرایط بهتری را برای رشد اقتصاد کشور فراهم می‌کند. روش‌ها و ابزارهای نوین تامین مالی استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه از طریق بازار پول را فراهم می‌سازد. همچنین بانک‌ها نیز نقش‌های جدید از جمله تضمین را عهده‌دار می‌شوند و این روش‌ها و ابزارها به ایجاد تعامل میان بازارهای پول و سرمایه کمک می‌کند. این مقام بانکی گفت: استقرار دولت جدید طی روزهای آینده می‌تواند نقش مهمی ‌در برنامه‌های اقتصادی کشور داشته باشد. اولویت دولت آقای دکتر پزشکیان اقتصاد است. نقش‌آفرینان و بازیگران اقتصادی کشور از جمله بانک‌ها می‌توانند نقش موثری در موفقیت برنامه‌های دولت بر عهده گیرند. وی بیان کرد: بانک توسعه تعاون در به‌کارگیری روش‌ها و ابزارهای نوین تامین مالی پیشتاز است، ارتقای شفافیت و هدفمندی و مدیریت نقدینگی از مسیر ابزارها و روش‌های نوین به نحو بهتری محقق می‌شود. شیخ‌حسینی گفت: بانک توسعه تعاون به همراه ۶شرکت ابزاری خود در این نمایشگاه حضور یافته است، شاهد هستیم شرکت‌ها در تکمیل زنجیره ارزش، دستاوردها و محصولات جدیدی را به عرضه گذاشته‌اند، بانک توسعه تعاون هیچ بنگاه اقتصادی در زیر مجموعه ندارد و شرکت‌ها ابزاری و در مسیر حرکت و رویکرد توسعه‌ای بانک فعالیت می‌کنند. بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات به بخش واقعی اقتصاد، عملکرد حداکثری داشته است، همین رویکرد بانک موجب شده است وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی تمایل بالا برای انعقاد قرارداد عاملیت داشته باشند.

وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون در مجمع سالانه اخیر عملکردی مناسب ارائه داد، رشد ۴۶درصدی منابع و مصارف و در سطحی بالاتر از شبکه بانکی موجب شده است سهم بانک در شبکه بانکی از زیر ۰.۶درصد به یک‌درصد ارتقا یابد. در این مرحله مهم است سهم بانک به ۲درصد شبکه بانکی برسد. طی چند ماه سال جاری نیز پرداخت تسهیلات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۴۰درصدی داشته است. شیخ حسینی خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون با التزام کامل به الزامات نظارتی بانک مرکزی به‌ویژه کنترل ترازنامه‌ای و همچنین عدم اضافه برداشت موجبات انضباط نقدینگی و مالی را فراهم و نقش و سهم خود را در مسیر مهار تورم به خوبی ایفا کرده است. در این بازدید نعمت‌الله رضایی، رئیس هیات‌مدیره بانک توسعه تعاون گفت: همکاری و سازمان‌دهی مناسبی میان بانک و شرکت‌های تابعه در این نمایشگاه ایجاد شده است. باید از این ظرفیت‌ها برای معرفی خدمات بانک و شرکت‌ها و همچنین توسعه ارتباطات و تعاملات با سازمان‌ها، شرکت‌ها و مشتریان استفاده کرد. شایسته است مذاکرات و صحبت‌های دوجانبه و چندجانبه حتی‌الامکان منجر به همکاری‌های موثر شود. در ادامه سیدباقر فتاحی، عضو هیات‌مدیره بانک توسعه تعاون گفت: این بانک ظرفیت‌های خود را به‌عنوان بانک تخصصی و توسعه‌ای بروز داده است و رضایت عمومی ‌از سوی مسوولان و مشتریان در رابطه با عملکرد بانک و پرداخت تسهیلات توسعه‌ای و حمایتی وجود دارد. این بانک به لحاظ تعامل با صندوق توسعه ملی و تعداد قراردادهای همکاری در شبکه بانکی سرآمد است. همکاران در این نمایشگاه می‌توانند ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود را برای تعاونگران و کارآفرینان معرفی کنند.