مدیرعامل شرکت مس در نشست مشترک با مدیران ارشد شرکت بلاز:

تقاضای ماشین‌آلات معدنی بالا است

شماره روزنامه: ۵۵۴۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۹۸۵۹۳ شرکت ها

دنیای اقتصاد : نشست مشترک شرکت ملی صنایع مس ایران با شرکت بلاز با هدف گسترش همکاری‌‌‌های دوجانبه اقتصادی برگزار شد. این نشست با حضور محمد موسوی معاون صنایع ماشین‌‌‌آلات و تجهیزات وزارت صمت، علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی مس، مجید هدایت رئیس هیات‌مدیره، به همراه مقامات کشور بلاروس و مدیران ارشد شرکت «بلاز» برگزار شد.

علی رستمی در این نشست با اشاره به سفر پیشین خود به کشور بلاروس یادآور شد: یکی از توافقات صورت گرفته، همکاری طرفین در زمینه ماشین‌‌‌آلات و تجهیزات معدنی بوده است.

وی با بیان اینکه شرکت مس به عنوان شرکت عظیم معدنی توانسته بزرگ‌ترین تولیدکننده مس در منطقه خاورمیانه و آفریقا باشد، اظهار کرد: باید طرفین از فرصت‌‌‌ها و پتانسیل‌‌‌های موجود جهت گسترش تعاملات اقتصادی استفاده کنند.

رستمی انعقاد قرارداد همکاری‌‌‌های اقتصادی با کشور بلاروس را مثبت ارزیابی کرد و افزود: شرکت بلاز به‌‌‌عنوان تولیدکننده ماشین‌‌‌آلات سنگین معدنی می‌تواند بخشی از تجهیزات و ماشین‌‌‌آلات موردنیاز شرکت مس را تهیه و در زمان مقرر تحویل دهد.

‌‌‌وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از تعاملات اقتصادی ایران و بلاروس، هموار کردن مسیر مبادلات اقتصادی را در وضعیت دو طرف اثرگذار ارزیابی کرد.

‌‌‌مدیران ارشد شرکت بلاز نیز در این نشست ضمن ابراز علاقه‌مندی به همکاری با شرکت مس اظهار کردند: بی‌‌‌تردید همکاری و گسترش تعاملات اقتصادی با شرکت مس به‌‌‌عنوان شرکتی که توانسته توسعه شگفت‌‌‌انگیز داشته باشد برای ما نیز مهم و ارزشمند است.

مدیران ارشد شرکت بلاز با تاکید بر همکاری در حوزه ساخت داخل با شرکت ملی مس اظهار کردند: ماشین‌آلات سنگین مورد نظر شرکت مس طبق برنامه زمان‌بندی تعیین شده به ایران منتقل خواهند شد.

در این جلسه معاون توسعه و اکتشاف، مشاور و مدیر گروه روابط عمومی، مدیر حراست و مدیر مجتمع سونگون نیز حضور داشتند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن