علی رستمی به ظرفیت‌‌‌ها و رتبه‌‌‌های شرکت ملی مس با دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: جامعه بالنده علمی و صنعتی، جامعه‌ای است که ۵ سال اول وارد کننده تکنولوژی و مهندسی باشد و ۵ سال دوم باید تلاش کند که خودش داشته باشد و در ۵ سال سوم بتواند صادر‌کننده مهندسی باشد. وی گفت: با وجود ظرفیت علمی که در دانشگاه‌‌‌هاست ما باید در مرحله اول در صنعت مس خواسته خود کشور را تامین کنیم و بعد بتوانیم صادرکننده تکنولوژی، دانش و مهندسی باشیم. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران پس از شنیدن طرح‌‌‌ها و ایده‌‌‌های استادان و متخصصان استان کرمان در خصوص هوش‌مصنوعی، مراقبت در کارکرد ماشین‌آلات، افزایش بهره‌‌‌وری و... از دانشگاه خواستار کمک در زمینه پیاده‌سازی انقلاب چهارم صنعتی در صنایع مس شد.

وی با اشاره به این موضوع که باید تغییرات را از انسان‌‌‌ها و تغییر نگاه شروع کنیم، افزود: از هر نوع پیشنهادی برای سوق دادن به انقلاب صنعتی چهارم استقبال خواهیم کرد، زیرا در حال حاضر این انقلاب بهترین عملکرد را دارد.

مدیرعامل شرکت مس مثالی از پرورش ماهی در دریای عمان با استفاده از فناوری نوین انقلاب چهارم صنعتی بیان کرد و گفت: تفاوت فاحشی در فناوری نوین است، در این طرح هر جا از فناوری نوین انقلاب چهارم صنعتی استفاده شده بود ۲۷۰‌درصد نسبت به حوضچه‌‌‌هایی که استفاده نشده بود، تفاوت تولید وجود داشت.

همچنین حسین اکبری‌‌‌فرد سرپرست دانشگاه باهنر کرمان در این نشست، ارتباط دانشگاه با صنعت را چالش همیشگی عنوان کرد و حضور علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دانشگاه را نقطه مثبتی قلمداد کرد و گفت: ان‌‌‌شاالله بتواند فرصت خوبی برای تعامل دانشگاه با صنعت ایجاد شود.

وی با اشاره به معرفی و قدمت ۵۰ ساله دانشگاه خاطرنشان کرد: این دانشگاه با نگاه خیرانه و خیرخواهانه در رفع مسائل کشور بنا شده و امیدواریم دانش‌‌‌آموختگانی برای پیشبرد اهداف و رسالت‌‌‌های دانشگاه، تربیت شوند.

اکبری‌‌‌فرد افزود: مجموعه دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه جنوب شرق کشور با ظرفیت‌‌‌های بالایی که دارد می‌تواند با تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه آموزش و پژوهش‌‌‌های کاربردی، در حل مسائل جامعه و ارتباط با صنعت نقش بسزایی داشته باشد.

در بخش دیگری از این نشست، حجت‌‌‌الله رنجبر سرپرست حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه گزارش‌های مفصلی در زمینه برنامه راهبردی ۵ ساله در حوزه پژوهشی و فناوری، طرح‌‌‌های پژوهشی تقاضا محور، طرح‌‌‌های تحقیقاتی با شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۰، رتبه‌‌‌بندی دانشگاه در رنگکینگ جهانی (مقالات، تایمز و شانگهای) و همچنین معرفی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه و مجموعه آزمایشگاه‌‌‌ها و پژوهشکده‌‌‌های دانشگاه ارائه کرد.

گفتنی است، جلسه تعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با دانشگاه شهید باهنر کرمان با هدف ترسیم نقشه جامع مس، حمایت از تولیدات دانش‌‌‌بنیان، تعامل ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.