رئیس هیات عامل ایمیدرو:

محدودیتی برای تامین مالی طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب نداریم

شماره روزنامه: ۵۴۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۶۹۲۲۸ شرکت ها

دنیای اقتصاد : آنچه در طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت برای ایمیدرو مهم است، سرعت در اجرای آن است. وجیه‌الله جعفری در نشست با مسوولان استانی و منطقه‌ای در سایت نفلین سینیت سراب (آذربایجان شرقی) گفت: با توجه به اهمیت طرح برای تامین آلومینا و جلوگیری از خروج ارز، فاصله افتادن در اجرای طرح، می‌تواند ما را دچار خسران کند.

وی تاکید کرد: آماده همکاری و برگزاری جلسات مختلف برای جلوگیری از وقفه در طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت هستیم. رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه مسائل مالی طرح تولید نفلین سینیت سراب رفع شده است، تصریح کرد: خوشبختانه پیمانکار توانمند در حال اجرای طرح است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه زیرساخت‌ها از نظر آب، برق، گاز و جاده دسترسی فراهم است و می‌توان در کمترین زمان ممکن، طرح را تکمیل کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن