مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان خبر داد

برگزاری اولین دوره آموزش « حفار و کمک حفار» در منطقه جانجا

شماره روزنامه: ۵۴۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۶۹۲۲۶ شرکت ها

دنیای‌اقتصاد : در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و دانشگاه زابل اولین دوره آموزش حفار و کمک حفار در منطقه جانجا برگزار شد.

مصطفی مولوی‌زرندی با بیان این مطلب گفت: مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان با همکاری واحد آموزش ایمپاسکو با تولیت مرکز آموزش و تحقیقات مواد معدنی یزد و دانشگاه زابل، اولین دوره آموزش حفار و کمک حفار را در محل معدن مس و طلای جانجا برگزار کرد.

وی در ادامه افزود: این دوره در راستای اجرای سیاست ارتباط صنعت و معدن با دانشگاه و بهره‌مندی از توان علمی تحقیقاتی آن، توسعه همه‌جانبه و شناسایی راه‌های افزایش مشارکت عمومی و انتفاع حداکثری مردم منطقه در عرصه‌های گوناگون تخصصی، ایجاد زیرساخت‌های اشتغال از محل تفاهم‌نامه همکاری علمی و اجرایی میان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و دانشگاه زابل که در سال گذشته به امضا رسیده بود، برگزار شد. مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با هدف آموزش و استعدادیابی جوانان جویای کار استان و به ویژه منطقه شمال استان و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز به منظور بهره‌برداری از معدن مس و طلای جانجا این دوره برگزار شد.

مولوی تصریح کرد: در راستای اجرای اصل۴۴ قانون اساسی و استفاده از توان بخش خصوصی، بهره‌برداری از معدن مس و طلای جانجا از طریق انجام مزایده عمومی دو مرحله‌ای به کنسرسیوم متشکل از شرکت‌های بزرگ معدن‌کاری کشور واگذار شد. وی خاطرنشان کرد: با فعال‌سازی معدن و کارخانه تولید کنسانتره مس و طلای جانجا و صنایع پایین‌دست آن، نقطه عطفی برای مردم منطقه رقم خواهد خورد و بخش چشمگیری از مشکل بیکاری این منطقه رفع خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن