آیت‌الله ابراهیمی گفت: سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در مسیر توسعه نوآوری و بهبود توان رقابت‌پذیری در جهت حصول اهداف، به مقوله تحقیق به‌عنوان یک راهبرد اساسی نگریسته و زمینه لازم برای نهادینه‌سازی و جاری‌سازی تفکر پژوهش محوری در تمامی سطوح سازمانی را مطمح نظر قرار داده‌اند.

وی گفت: بانک‌ها نیز به‌عنوان مهم‌ترین نهادهای مالی کشور همزمان با ظهور بازیگران جدید در عرصه خدمات بانکی و مالی و شکل‌گیری اکوسیستم جدید بانکی، کسب مزیت رقابتی و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های خود را مستلزم توجه به امر پژوهش و نتایج حاصله می‌دانند.

ابراهیمی در نهایت گفت: بانک سپه نیز با استقرار سامانه جامع بانکداری متمرکز در سطح تمامی شعب و همچنین ظرفیت‌های جدید ناشی از اجرای طرح ملی ادغام، بستر لازم برای نقش‌آفرینی بیشتر در عرصه پولی و اقتصادی کشور و تبدیل شدن به یک سازمان پویا، چابک، پیشرو و دیجیتال را مهیا کرده است.

در همین راستا، طرح‌های مختلفی ازجمله استقرار مدل کسب‌وکار مبتنی بر بانکداری جامع مشتری محور، پیاده‌سازی نقشه راه بانکداری دیجیتال، تدوین و اجرای طرح تحول راهبردی، توسعه فناوری اطلاعات و… تعریف شده است که اجرای بهینه آنها و دستیابی به دستاوردهای مورد انتظار، مستلزم انجام پژوهش‌های عمیق، کیفی و کاربردی خواهد بود.