همکاری بانک ملی و فولاد خوزستان افزایش می‌یابد

شماره روزنامه: ۵۳۲۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۲۰۲۶۶ شرکت ها

دنیای اقتصاد : راه‌های توسعه و همکاری ‌‌شرکت فولاد خوزستان و بانک ملی ایران در نشستی بررسی شد. محمدرضا فرزین، مدیرعامل بانک ملی ایران در نشستی با امین ابراهیمی و جمعی از قائم مقامان، معاونان و مدیران شرکت فولاد خوزستان در سالن کنفرانس ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دیدار کردند. فرزین، مدیرعامل بانک ملی ایران در این دیدار اظهار کرد: طرح‌های فولادی محور اقتصاد کشور هستند.

بانک ملی ایران آمادگی دارد، در حمایت از طرح‌های توسعه پشتیبانی‌های لازم را به عمل آورد. فولاد خوزستان یکی از شرکت‌های پیشرو در اشتغال است. همچنین امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: با توجه به چشم‌انداز ۲۵درصدی تولید فولاد در سال ۱۴۰۴ برای استان خوزستان، سهم  فولاد خوزستان۶/ ۱۳میلیون تن است.

 پیش‌بینی می‌شود حجم تولید محصول فولاد خوزستان در پایان سال ۱۴۰۲،  ۵/ ۴ و در سال ۱۴۱۰ به ۶/ ۱۳میلیون تن برسد. در حال حاضر ۱۴۵ پروژه به ارزش ۲۳ هزار میلیارد تومان تعریف شده است.  همچنین سه پروژه بزرگ توسعه اسلب عریض، احداث نیروگاه برق ۵۲۰ مگا واتی و  کارخانه اکسیژن تعریف شده است. ابراهیمی تصریح کرد: بانک‌ها عامل تحرک اقتصاد کشور هستند، تعامل میان بانک ملی و فولاد خوزستان به توسعه و شکوفایی صنعت و به دنبال آن پویایی اقتصاد کشور منجر می‌شود. جامعه آماری ۱۰۰هزار نفره خانواده بزرگ فولاد با انتظارات مختلف مالی، یکی از دغدغه‌های مهم شرکت فولاد خوزستان است. مونسان معاون مدیرعامل بانک ملی ایران نیز در این دیدار اظهار کرد: بانک ملی ایران بسته‌های ویژه برای گروه فولاد، خریداران و فروشندگان در بورس کالا در نظر گرفته است که در جشنواره ملی به آن پرداخته‌ایم. یکی از سیاست‌های بانک ملی حمایت از واحدهایی است که برای کشور ارزش‌آفرینی می‌کنند و سعی در قطع وابستگی به بیرون کشور دارند. شرکت فولاد خوزستان یکی از مشتریان اصلی و برتر در ایفای تعهدات بانکی است.

 

 

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن