مدیرعامل فولاد بافت:

امسال ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید می‌کنیم

شماره روزنامه: ۵۲۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۷۹۸۹۰ شرکت ها

دنیای‌اقتصاد: فاز ۲ فولاد بافت مطابق با اهداف برنامه پیش‌بینی‌شده با جدیت در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود میزان پیشرفت فیزیکی آن تا پایان امسال به ۵۲ درصد برسد.

مدیرعامل شرکت احیا استیل فولاد بافت گفت: واحد احیای دو شرکت احیا استیل فولاد بافت براساس برنامه زمان‌بندی قرار است تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری برسد. 

عطارد گودرزی در ادامه اظهار کرد: شرکت احیا استیل فولاد بافت اکنون بهره‌برداری از خط تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن را در حال اجرا دارد، به‌گونه‌ای که از ابتدای سال تا ۲۴ خرداد، میزان تولید برابر با ۱۹۵هزار و ۳۸۲تن آهن اسفنجی بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۰ هزار تن رشد داشت.

گودرزی افزود: برنامه‌ریزی تولید براساس ۱۰۴ درصد ظرفیت اسمی در دستور کار قرارگرفته که تاکنون این برنامه به‌طور کامل محقق شده است. با برنامه‌ریزی مدون برای تامین قطعات یدکی و مصرفی و همچنین با تلاش همکاران در شرکت، برنامه تولید در کل سال محقق خواهد شد.

وی درباره مهم‌ترین برنامه‌های شرکت گفت: این مجموعه باهدف تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» در سال ۴۰۰، تولید حداکثری واحد احیا معادل با ۸۰۰هزار تن آهن اسفنجی مرغوب و باکیفیت را در رأس برنامه‌های خود قرار داده است. 

وی افزود: همچنین در بخش فازهای توسعه، احداث خط احیای ۲ در بهمن‌ماه سال گذشته در قالب قرارداد «مهندسی، تامین تجهیزات و ساخت» (EPC)  آغاز و عملیات احداث آن با جدیت در حال اجراست. براساس برنامه مصوب تا پایان سال ۱۴۰۰، پیشرفت پروژه در حدود ۵۲ درصد برنامه‌ریزی‌شده است. تا پایان خردادماه، پیشرفت فیزیکی پروژه ۲ درصد بیشتر از هدف برنامه‌ بوده است.

گودرزی ادامه داد: همچنین احداث کارخانه گندله‌سازی نیز در قالب قرارداد EPC مصوب شده و با حمایت سهامداران در خصوص تامین منابع مالی، همزمان با انجام عملیات مهندسی پایه و تجهیز کارگاه، از ابتدای تیرماه سال‌جاری اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل فولاد بافت در خصوص نام‌گذاری سال به نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در نظر است استراتژی‌ها و راهبردهایی را که در مجموعه‌ داریم، کاملا بازنگری کنیم و سازگاری و هم‌راستایی با شعار سال ۱۴۰۰ را داشته باشیم. در مرحله اول تحقق حداکثری تولید و باکیفیت و همچنین پشتیبانی از تامین‌کنندگان داخلی، کارکنان و جامعه را در برنامه کاری خود قرار داده‌ایم.

گودرزی توضیح داد: در بخش فازهای توسعه، احداث خط احیای ۲ در بهمن‌ماه سال گذشته در قالب قرارداد EPC آغاز و عملیات احداث آن با جدیت در حال اجرا است. براساس برنامه مصوب تا پایان سال جاری، پیشرفت پروژه فاز۲ تولید آهن‌اسفنجی در حدود ۵۲ درصد برنامه‌ریزی‌شده که تا پایان خردادماه، پیشرفت فیزیکی ۵/ ۱۴درصد است.

وی در ادامه گفت: همچنین احداث کارخانه گندله‌سازی نیز در قالب قرارداد «مهندسی، تامین تجهیزات و ساخت» (EPC) مصوب شده و با حمایت سهامداران در خصوص تامین منابع مالی، همزمان با انجام عملیات مهندسی پایه و تجهیز کارگاه از اوایل تیرماه سال‌جاری اجرایی خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه فاز احیای ۲ مشابه و هم‌ظرفیت فاز اول است، افزود: برخی موارد ناسازگار که در فاز نخست وجود داشت، با مشاوران مهندسی فاز ۲ مطرح شد تا با بهره‌گیری از تجارب پروژه فاز نخست، خط تولید جدید با پایداری بیشتر و عملکرد بهتر اجرا شود.

گودرزی درباره اشتغال‌زایی نیز گفت: میزان اشتغال در فاز اول به‌طور مستقیم ۲۵۰ نفر و غیرمستقیم ۱۲۰۰ نفر بود که این میزان در پروژه‌های توسعه افزایش خواهد یافت، به‌گونه‌ای که در پروژه احیای ۲ حدود ۵۰درصد افزایش و در پروژه گندله‌سازی حدود ۲ برابر تعداد فعلی خواهد بود.

وی افزود: در خصوص فاز دوم آهن‌اسفنجی با توجه به توانمندی و تخصص مهندسان و متخصصان داخلی، راه‌اندازی این پروژه توسط مشاور و پیمانکار و تیم مهندسی کاملا ایرانی در حال انجام است، ضمن اینکه ۸۵درصد از قطعات و تجهیزات موردنیاز از داخل تامین خواهد شد. بخش گندله‌سازی نیز با بهره‌گیری از مهندسان ایرانی احداث و راه‌اندازی می‌شود که بین ۷۵ تا ۸۰درصد قطعات و تجهیزات آن از داخل کشور تامین خواهد شد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن