تضمین منافع سهامداران با ترکیب مناسب پروژههای سودآور و متوسط
مدیر طرح و برنامه هلدینگ با حضور در اصفهان، از کارگاههای پروژههای شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود شامل پروژههای، ۴۸ واحدی باوان (باغجنت)، ۹۰ واحدی موژان (گلنرگس) و مجتمع تجاری فیروزه، بازدید کردند. علی مدرس هاشمی مدیرعامل و معاونان شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود نیز در این بازدید، امامی و هیات هلدینگ را همراهی کرده و توضیحات لازم را ارائه دادند. مدیرعامل شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن در نشست بررسی فعالیت شرکت زایندهرود و دیدار با هیاتمدیره شرکت، شرکت زایندهرود را یک نهاد اقتصادی فعال برشمرد و گفت: ماموریت هلدینگ سرمایهگذاری مسکن، تسهیل فرآیندهای کاری شرکتهای تابعه، از جمله شرکت زایندهرود است و ما همیشه از این شرکت انرژی مثبت دریافت میکنیم و امید داریم این شرکت با گسترش فعالیتهای خود در کنار ارتقای برند خود در منطقه، همراه با افزایش سودآوری مجموعه، منافع سهامداران خود را بیش از پیش تامین کند. یاسر امامی در ادامه تاکید کرد: در شرکتهای تابعه گروه سرمایهگذاری مسکن و بهویژه شرکت زایندهرود، در سالهای گذشته قدمهای بزرگی در راستای ارتقای بهرهوری و افزایش فعالیتهای تولیدی برداشته شده که موجب شده است شرکتهای سرمایهگذاری مسکن در بسیاری از استانهای کشور، تبدیل به شرکتهای سرآمد حوزه فعالیت ساختمانی شدهاند که این امر حاصل تلاش هیاتمدیره، مدیران و کارکنان شرکتها است. مدیرعامل شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن، پروژه باوان (باغجنت) را به عنوان یک پروژه سودآور عنوان کرد و افزود: سیاست شرکت زایندهرود برای ادامه فعالیت باید گسترش و افزایش پروژههای همرده پروژه باوان باشد تا بتواند سودآوری خود را افزایش دهد. امامی کسبوکار مرتبط با صنعت ساختمان را یک سیستم اقتصادی زنده و داینامیک توصیف و اضافه کرد: صنعت ساختمان متفاوت از تمام صنایع است و به دلیل وابستگی و پیوستگی به دیگر صنایع، شرکتهای ساختمانی باید تحلیلهای اقتصادی و fs مربوط به پروژههای در دست ساخت را به صورت مداوم مورد بازنگری قرار دهند تا بهترین نتیجه نصیب شرکت و سهامداران شود. وی ساز و کار پایش و فرآیندهای کنترلی موجود را در رویه کاری هلدینگ گروه سرمایهگذاری مسکن لازم و ضروری برشمرد، اما تاکید کرد: باید تدابیری اندیشیده شود تا این فرآیندهای کنترلی، تسهیل و تسریع شوند تا در امور شرکتها، تاخیر و خللی وارد نشود.
بر اساس این گزارش، حسن کاظمپور دهکردی رئیس هیاتمدیره شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود گفت: امیدواریم که نظم و نظام موجود در پروژههای در دست اقدام شرکت رضایتبخش بوده باشد. البته انتظار داریم تا با حضور مدیرعامل جدید در هلدینگ، این شرکت بتواند با اتکا به شرکتهای تابعه مانند دوران گذشته، در بخش مسکن تحول ایجاد کند. بنابراین گزارش، علی مدرسهاشمی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود نیز در این دیدار گفت: ظرفیت و استعداد تولید شرکت زایندهرود، بسیار بیشتر از آنچه که در حال حاضر محقق شده است و برای جلوگیری از کاهش سود شرکت، تعریف پروژههای جدید به صورت جدی در دستور کار شرکت قرار دارد؛ از این رو، درخواست داریم تا کمیتههای تصمیمگیر و کنترلی هلدینگ سرمایهگذاری مسکن به دلیل شرایط متفاوت فعالیت اقتصادی در اصفهان، نگاه ویژهای به پیشنهادهای ارائه شده داشته باشند و ما را در این مسیر یاری کنند.
همچنین، محمد نورصالحی مشاور هیاتمدیره شرکت سرمایهگذاری مسکن زایندهرود در این نشست تاکید کرد: گروه سرمایهگذاری مسکن باید از شرکت زایندهرود، مطالبه تعریف پروژه داشته باشد و البته در جریان پیشرفت و تکمیل آنها، شرکت را کمک کند تا بتواند برند و خوشنامی سرمایهگذاری مسکن در اصفهان حفظ شود. وی با اشاره به لزوم وجود پروژههای برندساز مانند زیتون، فرشته یزد، باوان (باغجنت) و... در سبد پروژههای شرکت زایندهرود، افزود: ترکیب مناسبی از پروژههای سودآور و متوسط، میتواند منافع سهامداران شرکت را تضمین کند؛ چراکه مصرفکنندگان و خریداران واحدهای مسکونی تولیدی شرکت سرمایهگذاری مسکن از کیفیت مناسب و بالاتر آنها از دیگر پروژههای مسکونی، به صورت کامل اطلاع دارند؛ بنابراین ضروری است که این ویژگی و تمایز، حفظ شود.