معاون وزیر راه و‌ مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان مطلب فوق  و با تاکید بر حمایت جدی سازمان بنادر از تولید تجهیزات فناورانه بندری و دریایی گفت: در مراسم امضای ۴ قرارداد تولید بار اول تجهیزات فناورانه الکترونیکی و مخابراتی بنادر کشور با شرکت‌های دانش‌بنیان، تصریح کرد: یکی از وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، تامین ایمنی دریانوردی است که این پروژه‌ها، در قالب تولید بار اول، نیازهای ایمنی دریانوردی کشور را تامین خواهد کرد.

محمد راستاد با اشاره به ظرفیت و توانمندی که در شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده، خاطر نشان کرد: تا پیش از این برای تامین تجهیرات فناورانه در حوزه ایمنی دریانوردی، به تولیدکنندگان خارجی نیاز داشتیم، اما با توانمندی ایجاد شده در میان شرکت‌های ایرانی، دیگر هیچ دغدغه و نگرانی از حیث تامین تجهیزات نداریم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه وظایف و مسوولیت‌های این سازمان متنوع و بسیار گسترده است، تاکید کرد: در همین راستا و در سایر حوزه‌ها، برای تامین تجهیزات بندری و دریایی از طریق تولید داخل، موفق شدیم در قالب قرارداد با شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی، بخش زیادی از تجهیزات مورد نیاز را تامین کنیم.

راستاد افزود: سال گذشته، در حوزه شناورها و ناوگان مورد نیاز عملیات بندری، قرارداد ساخت ۸۳ فروند انواع شناور برای بنادر تجاری، با صنایع دریایی داخلی به امضا رسید که کار ساخت ۴۲ فروند آن شروع شده است.

وی با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی، علاوه بر پویایی و ارتقای توان صنایع داخلی، به نوعی به خودکفایی و بی‌نیازی کشور در حوزه تامین تجهیزات بندری و دریایی کمک می‌کند گفت: در سال ۹۸ این سازمان موفق شد، ۷۶۸ قطعه مورد نیاز در تجهیزات بندری را از طریق شرکت‌های ایرانی تامین کند که ارزش آن بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان است.

راستاد درباره چهار پروژه تولید بار اول تجهیزات فناورانه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: ارزش این پروژه‌ها ۲۰میلیارد تومان است که توسعه این رویکرد در دستور کار سازمان بنادر قرار دارد و انتظار داریم این پروژه‌ها تا پایان سال تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.