تصویب افزایش سرمایه ۱۶۲درصدی فولاد خوزستان

شماره روزنامه: ۵۰۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۲۲۱۹۲ شرکت ها

دنیای اقتصاد : افزایش سرمایه ۱۶۲درصدی شرکت فولاد خوزستان با آرای سهامداران در مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت به تصویب رسید.

به گزارش روابط عمومی این شرکت، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت فولاد خوزستان با حضور نمایندگان سهامداران عمده (۷۶/ ۵۲ درصد) و با توجه به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا همزمان به‌صورت آنلاین از سایت آپارات، پخش شد.

در ابتدای این جلسه مهران عباس‌زاده، معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان اظهار کرد: این شرکت با توجه به شرایط تحریمی، محصولات خود را به اقصی نقاط دنیا صادر می‌کند و ۳۹ درصد از محصول خود را به صادرات و ۶۱ درصد آن را به فروش داخل اختصاص داده است.

وی افزود: محصول فولاد خوزستان یک محصول شناخته‌شده در بازارهای بین‌المللی است و در سال‌جاری همان‌گونه که در کدال منتشر شده، ۲۲۴ میلیون دلار درآمد حاصل از صادرات این شرکت بوده است.

عباس‌زاده گفت: تولید پایدار، توجه ویژه به نیروی انسانی و پیگیری طرح‌های توسعه این شرکت ازجمله اهداف اصلی مجموعه به شمار می‌رود.

پس از قرائت گزارش از سوی بازرس شرکت ارقام‌نگرآریا، سرمایه شرکت فولاد خوزستان از مبلغ ۱۹ هزار و ۴۸ میلیارد و ۶۹۷ میلیون ریال به ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل سود انباشته با تایید سهامداران افزایش یافت.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن