سیدامیرحسین مدنی تصریح کرد: با تشکیل میز تخصصی احیای واحدهای اقتصادی در سازمان بورس و اوراق بهادار به دستور معاون اول رئیس‌جمهور، هم اکنون پس از عقد قرارداد با ۵ پلتفرم دارای مجوز و تسهیل شرایط؛ ۷ شرکت راکد و نیمه راکد از طریق شیوه جمع سپاری‌(کراد فاندینگ) در فرابورس احیا شده است و با توجه به فراهم شدن زمینه‌ها، پیشبینی می‌شود این تعداد تا ۱۰۰ شرکت که میانگین هرکدام نیاز به ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش داشته باشند، افزایش یابد. نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی تاکید کرد: در این سرمایه‌گذاری که از طریق سکوهای فرابورس اعلام می‌شود پس از ارزیابی دقیق پلتفرم‌های دارای مجوز از شرکت‌های نیازمند به سرمایه در گردش؛ تضامین از طریق صندوق‌ها فراهم می‌‌شود و با ۲۰ درصد سرمایه‌گذاری دولت و ۸۰ درصد سرمایه‌گذاری مردم، کل سرمایه در گردش واحدها تامین می‌شود. او افزود: در شیوه جمع‌سپاری، علاوه بر مشارکت مردم در بازار سرمایه برای رونق تولید، سرمایه‌های راکد و نیمه راکد مردمی در بنگاه‌ها نیز عملا به چرخه تولید و اشتغال‌زایی باز می‌گردد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: یکی دیگر از شیوه‌های نهضت احیای واحدهای اقتصادی برای هدایت منابع بازار سرمایه به سمت تولید، راه‌اندازی صندوق‌های خصوصی‌(PEها) است که امسال راه‌اندازی ۷ صندوق با مجموع سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومان با رویکرد احیای واحدهای راکد و نیمه راکد برنامهریزی شده که مقدمات مجوزها و فعالیت ۵ صندوق آن تاکنون فراهم شده است. او با بیان اینکه هم اکنون ۸ درصد تولید ناخالص دنیا در صندوق‌های سرمایه‌گذاری خصوصی است، اضافه کرد: راه‌اندازی شرکت تامین سرمایه تخصصی با هدف و رویکرد کمک به تولید و احیای واحدهای اقتصادی از دیگر برنامه‌های نهضت احیای واحدهای اقتصادی است. مدنی گفت: یکی دیگر از شیوه‌های دنبال شده در نهضت از طریق بازار سرمایه، شرکت - پروژه است که در این شیوه نیز مشارکت مردم از طریق این بازار و مشارکت بخش خصوصی منجر به احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در زنجیره‌ها و خوشه‌های تخصصی خواهد شد. 

نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۴ هزار واحد صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی راکد و نیمه راکد در کشور شناسایی شده است، تاکید کرد: دولت برای احیای واحدهای عمدتا خرد، کوچک و متوسط، هم اکنون طبق دستور معاون اول رئیس‌جمهور، ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع از طریق ۵ بانک جهت ارائه تسهیلات در نظر گرفته است که با توجه به ابلاغ بانک مرکزی، شرایط واگذاری آن به واحدهای اقتصادی راکد و نیمه راکد به زودی اعلام می‌شود. مدنی ادامه داد: سرمایه‌گذاران مشارکت‌کننده در طرح‌های سکوهای تامین مالی جمعی، به ازای مبلغ سرمایه‌گذاری «گواهی مشارکت» مورد تایید شرکت فرابورس دریافت می‌کنند که از طریق حساب کاربری آنها در پلتفرم‌ها قابل مشاهده و دریافت است.