سردار محمدجواد زاده‌کمند در راه‌اندازی سامانه اعطای تسهیلات اشتغال به کارکنان وظیفه ماهر منقضی خدمت، با اشاره به یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: جوانان عزیز ما با انجام خدمت سربازی، دستاوردهای بسیاری در عرصه‌های مختلف به ویژه دفاعی، امنیتی و تامین نظم و انضباط اجتماعی را برای کشور به ارمغان می‌آورند. او در خصوص اهداف اصلی قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه بیان کرد: قرار‌گاه مهارت‌آموزی سربازان با دو هدف توانمندسازی کارکنان وظیفه در عرصه‌های مختلف به تناسب نیاز نیروهای مسلح و نیاز کشور به اشتغال‌زایی جوانان و تسهیل‌گری در اشتغال‌زایی آنان راه‌اندازی شد.  سردار ‌زاده‌کمند با بیان اینکه بیش از ۲۶ دستگاه دولتی و خصوصی در امر راهبری مهارت‌آموزی سربازان همکاری دارند، گفت: از اواخر سال ۹۶ به بعد بیش از یک میلیون و ۱۰۰هزار نفر از سربازان عزیز کشورمان تحت پوشش قرارگاه مهارت‌آموزی قرار گرفتند و در حدود ۱۵۰ هزار نفر از این عزیزان موفق به کسب گواهینامه از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور شده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اهمیت اشتغال‌زایی جوانان بیان کرد: با توجه به اهمیت مقوله اشتغال جوانان، سند مهارت‌آموزی در سال گذشته تصویب و موضوع اشتغال سربازان ماهر دارای کارت پایان خدمت قوی‌تر پیگیری شد و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار نفر از سربازان منقضی خدمت که در دوران خدمت سربازی مهارت کسب کرده‌اند و موفق به دریافت گواهینامه شده‌اند، از تسهیلات بانکی به مبلغ ۱۰۰میلیون تومان بهره‌مند شده‌اند که برای شروع گام مثبتی بود. فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان اظهار کرد: بخشی از بودجه ۶۲ هزار میلیارد تومانی پیش‌بینی شده برای موضوع اشتغال کشور در اختیار کارکنان وظیفه منقضی خدمت قرار گرفته که این بودجه برای سربازان واجد شرایط در کلیه استان‌های کشور در نظرگرفته شده است.

سردار ‌زاده‌کمند گفت: حدود ۶۰ هزار نفر از کارکنان منقضی خدمت می‌توانند در صورت واجد شرایط بودن از ۱۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه با بازپرداخت حدود ۵ تا ۷ ساله بهره‌مند شوند. او در خصوص فرآیند اعطای تسهیلات مالی به کارکنان وظیفه منقضی خدمت افزود: کارکنان وظیفه منقضی خدمت از سال ۹۷ به بعد که دارای گواهینامه مهارت‌آموزی هستند می‌توانند برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه و پس از انجام راستی‌آزمایی از سوی کاربران دفاتر، پیامکی مبنی بر ثبت درخواست برای متقاضی ارسال می‌شود. سردار ‌زاده‌کمند گفت: پس از بررسی درخواست مشمول توسط دبیر کارگروه استان (معاون وظیفه عمومی استان) اطلاعات به صورت الکترونیکی به بانک مربوطه ارجاع داده می‌شود و در نهایت پیامک مبلغ وام و شعبه بانک برای متقاضی ارسال می‌شود.