به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی حسین رعیتی‌فرد، گفت: تشکیل شورای سازش، باعث به حداقل رساندن ورودی پرونده‌‌‌ها به هیات‌‌‌های تشخیص و حل اختلاف می‌شود. او در این نشست با تاکید بر بخشنامه ابلاغی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تمام دستگاه‌های تابعه، سایر بخش‌‌‌ها و دستگاه‌های شبه‌دولتی در اجرای قانون کار مصمم هستیم. رعیتی‌فرد افزود: همه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی ذیل قانون کار، قابل احترام هستند و هیچ تشکلی بر دیگری برتری ندارد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت تشکیل کمیته‌‌‌های حفاظت فنی و بهداشت کار در کارگاه‌های مشمول گفت: در حوزه ایمنی کار هیچگونه تعارفی نداریم و جان افراد قابل اغماض نیست. رعیتی‌فرد، به بخشنامه رئیس قوه قضائیه در حوزه ایمنی اشاره و خاطرنشان کرد: تمام بازرسان کار باید در حوزه ایمنی و صیانت از نیروی کار، دقت لازم را داشته باشند.

فرزاد یوسفی، مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی نیز در این نشست، به افزایش ضریب نفوس و نفوذ تشکل‌های کارگری با شعار «هر کارگر و ‌‌‌هر کارفرما عضو یک تشکل» اشاره کرد و گفت: برای تحقق این موضوع امیدواریم همکاران اجرایی با ارائه دقیق آمار و اطلاعات از واحدهای مشمول تاسیس تشکل و کارگران مشغول حرفه و صنعت، موجب تاسیس تشکل‌های استانی و فرا استانی بیشتری شوند.

او در خصوص حضور افراد غیر‌واجدشرایط در تشکل‌های استانی گفت: دقت در نظارت کامل بر فعالیت تشکل‌ها و تنظیم و تایید اساسنامه‌‌‌ها در چارچوب آیین‌نامه، موجب کاهش اعتراضات و اختلافات در تشکل‌ها خواهد شد.

کورش یزدان، مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این نشست با اشاره به ضرورت در اختیار داشتن دسترسى‌‌‌هاى مدیران روابط کار به پنل آمار مدیریتى و عملکرد زیرسامانه‌‌‌هاى سامانه جامع روابط کار گفت: این موضوع پیگیری شده و در هفته‌‌‌های آینده در دسترس مدیران کل استان‌‌‌ها قرار خواهد گرفت. او افزود: زیر سامانه دیوان عدالت ادارى، مراحل نهایى خود را طى مى‌‌‌کند و پس از عملیاتی شدن ابتدا در استان تهران و سپس در کشور به بهره‌بردارى می‌‌‌رسد.