اثر واکسنهای کرونا بر بیماران سرطانی
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا به نقل از یونایتدپرس، دادهها نشان داد که ۹۰ درصد از بیماران تحت درمان سرطان که واکسن دو دُزه فایزر- بایونتک را دریافت کرده بودند، دو هفته پس از تزریق دُز دوم این واکسن از آنتیبادیهای علیه ویروس کرونا برخوردار بودند.
محققان گفتند اگرچه سطح آنتیبادیهای -سلولهای تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروسها- بیماران سرطانی حدود ۷۰ درصد کمتر از افراد فاقد سرطان بود، اما هنوز سطح این آنتیبادیها برای محافظت از فرد در برابر عفونت به اندازه کافی است. دکتر سالامون ستمیر استاد سرطانشناسی که در نوشتن این مطالعه همکاری داشت به این خبرگزاری گفت: بیماران سرطانی باید واکسینه شوند. پس از واکسیناسیون، «سطح آنتیبادی بیماران سرطانی بسیار بالاتر از آستانه پایین است.»
براساس مطالعات قبلی، واکسنهای دو دُزه فایزر و مدرنا، با تحریک سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ویروس کرونا بیش از ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به وضعیت شدید این بیماری موثر هستند. تحقیقات نشان میدهد که حداکثر ۳ میلیون بزرگسال در آمریکا از جمله بیماران سرطانی، داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی بدن دریافت میکنند و اعتقاد بر این است که این داروها اثر واکسن کووید-۱۹ را کاهش میدهند.