صبح روز گذشته در مراسمی با حضور رئیس و معاونان ستاد اجرایی فرمان‌امام، مدیرعامل بنیاد احسان، جمعی از مسوولان وزارت آموزش و پرورش و کمیته‌امداد، مراسم اختتامیه رویداد «رویش احسان» در محل نمایشگاه دائمی ستاد‌اجرایی فرمان امام برگزار شد.

محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان‌امام پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای بنیاد احسان در زمینه ایجاد عدالت آموزشی گفت: این رویداد با هدف ایجاد راهکارهای نوآورانه در زمینه ایجاد عدالت آموزشی از جمله شناسایی و حمایت از۲۰۰هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل توسط ستاد اجرایی برگزار می‌شود.

وی افزود: یکی از اهدافی که به‌طور جدی در ستاد دنبال کرده و می‌کنیم، رفع موانع تحصیل و یادگیری آموزش در تمام مناطق کشور از طریق تامین نیازهای سخت‌افزاری مانند احداث مدارس در مناطق محروم، توزیع نوشت‌افزار، تامین سرویس رفت وآمد درمناطق روستایی، اهدای تبلت، بسته‌های آموزشی و غیره است.

مخبر در ادامه گفت: تاکنون ۲۰۰۰ مدرسه را در کشور ساخته یا در حال ساخت داریم، تا پایان امسال هم هزار مدرسه کانکسی را درمناطق روستایی و عشایری کشور تبدیل به مدرسه ثابت خواهیم کرد. رئیس ستاد‌اجرایی‌ فرمان‌امام خاطرنشان کرد: در بخش نرم‌افزار هم باتوجه به شیوع کرونا و شرایط خاصی که در کشور ایجاد شد، ورود کردیم و از طریق ایجاد پلت‌فرم‌ها و سیستم‌های جدید راه‌هایی را ایجاد کردیم تا هیچ دانش‌آموزی به‌خاطر منطقه سکونتش از سایرین عقب نیفتد و همه از شیوه‌های نوین آموزش بهره‌مند شوند.  مخبر در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت «نخستین واکسن ایرانی کرونا» هم گفت: یک‌میلیون دز واکسن کوو ایران برکت تا ابتدای خردادماه تولید شده و هم‌اکنون درشرایط‌ ویژه دمایی نگهداری می‌شود، به محض اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای تزریق عمومی این واکسن، تولید آن را ظرف یک‌ماه آینده به ۵ میلیون دز می‌رسانیم.

وی افزود: در فاز سوم مطالعات بالینی، تاکنون این واکسن به ۱۰هزار نفر در تهران و کرج تزریق شده و به‌زودی در ۵ شهر دیگر هم آغاز می‌شود.

رئیس ستاد اجرایی درخصوص مرحله نهایی تست انسانی این واکسن هم گفت: هر سه فاز مطالعات انسانی واکسن تا امروز با موفقیت کامل پیش رفته و ظرف یک‌ماه آینده با تزریق به ۲۰هزار نفر، تکلیف فاز نهایی آن هم مشخص خواهد شد.

در ادامه این مراسم، علی عسگری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام نیز گفت: هدف اصلی ستاد کمک به گسترش و شکل‌گیری عدالت درسطح کشور است، در زمینه‌های مختلفی مانند سلامت، مسکن، اشتغال و به‌ویژه عدالت آموزشی، ساخت ۱۶۰ هزار واحد مسکن ملی، پرداخت هزینه درمان ناباروری یا کاشت حلزون‌گوش، ساخت هزاران مدرسه و بیمارستان و خانه بهداشت و تجهیز خانه‌های ورزش در مناطق محروم کشور نمونه‌ای از این اقدامات است.

وی افزود: همچنین از طرق مختلفی مانند اهدای بسته‌های نوشت‌افزار، تبلت و ساخت پلت‌فرم‌های آموزشی و مواردی از این دست می‌خواهیم کاری کنیم که هیچ بازمانده از تحصیلی در کشور باقی نماند.

شهریار فولادوند معاون وزیر آموزش و پرورش نیز با قدردانی از برگزاری این رویداد گفت: ستاد‌اجرایی فرمان‌امام همیشه در بحث ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم کشور و احداث مدرسه و اهدای تبلت و نوشت‌افزار، کمک‌های ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشته و دارد.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی افزود: قصد داریم با امضای این تفاهم‌نامه با بنیاداحسان طرح بزرگ «آشتی با آموزش» را در سطح کشور با هدف شناسایی و حمایت از بازماندگان از تحصیل اجرا کنیم. سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان نیز ضمن تشریح بخش‌های مختلف «رویش احسان» گفت: در این رویداد ۳۱۴ طرح نوآورانه در زمینه ایجاد عدالت آموزشی از ۲۶ استان کشور ارسال و بررسی شد که طرح‌های برگزیده برای اجرا مورد حمایت ستاد اجرایی فرمان امام قرار خواهد گرفت. وی افزود: در حوزه عدالت اجتماعی بناست این پیشرانی با کمک مردمی و جهادی در بنیاد احسان ادامه داشته باشد.

در انتهای مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان امام با وزارت آموزش و پرورش و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) در زمینه گسترش عدالت آموزشی، تجهیز مدارس آموزش از راه‌دور، هدایت و حمایت از ۲۵۰۰ دانش‌آموز نخبه و مستعد تحت‌پوشش کمیته امداد و شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی و حمایت از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل امضا شد.

p06