اهمیت تصمیمسازی در حوزه سیاستهای سلامت
به گزارش ادارهکل روابطعمومی سازمان تامیناجتماعی، علی جهانی در نخستین نشست هماهنگی جهت توسعه و گسترش پوشش بیمهای به مربیان ورزشی و همچنین همافزایی در فعالیتهای فرهنگی ورزشی بین سازمان تامیناجتماعی و فدراسیون ورزشهای همگانی اظهار کرد: نگرش نوین مدیران ارشد سازمان تامیناجتماعی در راستای توسعه و تعامل با سایر دستگاهها و سازمانها بهمنظور نهادینه کردن فرهنگ بیمهای است.جهانی به ادارهکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامیناجتماعی به عنوان پل ارتباطی و تسهیلگر در روابط بین این سازمان با سایر نهادها اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین عواملی که میتواند ارزشمند و سودمند بودن بیمههای اجتماعی و رضایتمندی و هدفمندی سازمان را نمایان سازد تعامل همهجانبه و اثربخش با شرکای اجتماعی است.
وی گفت: از مهمترین اهداف زیربنایی سازمان تامیناجتماعی با شرکای اجتماعی توسعه روزافزون پوشش بیمهای و نهادینه کردن فرهنگ بیمه اجتماعی در جامعه است. او به مخاطبان گسترده سازمان تامیناجتماعی در قالب ۴۵ میلیون تحت پوشش اشاره کرد و یادآور شد: این سازمان عهدهدار تعهدات بیمهای و خدمات درمانی به بیمهشدگان و مستمریبگیران به عنوان نیمی از جمعیت کشور است و بیتردید سهم عمدهای در حوزه بیمهای و درمانی کشور ایفا میکند.
جهانی با اشاره به نتایج پژوهشهای علمی یادآور شد ورزش کارمندان از اهمیت ویژهای برخوردار است و فعالیت بدنی منظم برای همکاران باعث بهبود روحیه و انگیزه شده و بر بهرهوری سرمایه انسانی میافزاید و در نهایت موجب افزایش رضایتمندی مخاطبان میشود.
او با بیان اینکه برنامههای پیشگیریکننده مرتبط با سبک زندگی سالم بهویژه داشتن فعالیت بدنی منظم میتواند شاخص توان انجام کار افراد را ارتقا دهد گفت: ورزش کردن بهترین راهکار برای داشتن نیروهایی پویا بوده و در ارائه خدمات و افزایش بهرهوری کارکنان و کارگران موثر است.
در ادامه نشست هماهنگی برای توسعه و گسترش پوشش بیمهای برای مربیان ورزشی و همچنین همافزایی در فعالیتهای فرهنگی ورزشی بین سازمان تامیناجتماعی و فدراسیون ورزشهای همگانی صورت گرفت و رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی با بیان اینکه در حوزه سلامت و درمان به علت کمتحرکی در بین افراد جامعه متحمل هزینههای سنگینی شدهایم یادآور شد افراد کمتحرک در کشور بیش از ۵۰ درصد هستند.