مخبر با تاکید بر اینکه همه چیزمان برای مردم است و دشمن بعد از مایوس شدن از تقابل در حوزه نظامی، امنیتی و سیاسی به بخش اقتصادی روی آورده و تمام فشار را روی آن گذاشته است، گفت: ما در این بخش ضعف داریم و علت آن هم این است که این بخش را به‌دست مردم نداده‌ایم و اگر آن را به‌دست مردم می‌دادیم همان‌طور که جنگ و مسائل امنیتی را به این شکل اداره کردیم، اقتصاد را هم به همین شکل می‌توانستیم اداره کنیم. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام افزود: در استان مازندران در همین سفر تقریبا ۵۸۰۰ طرح را که ۱۴۰۰ طرح آن بازآفرین و احیا است را افتتاح می‌کنیم و در مجموع هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان در استان مازندران در بخش‌هایی چون سیل و بخش‌های عمرانی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

مخبر خاطرنشان کرد: در استان مازندران ۱۴۳۰ پروژه زیربنایی راه انداختیم که شامل ۳۵۰ کلاس درس، ۱۴۰ مسجد، ۹۰ پروژه زیربنایی مثل کتابخانه و خانه عالم و ساخت ۱۱۵۰ مسکن محرومین می‌شود. وی ادامه داد: طبق اعلام استاندار، احیای فاز اول نساجی مازندران نیاز به ۱۷ میلیارد سرمایه‌گذاری داشت که انجام دادیم، در ادامه نیز برای فازهای بعدی هم آمادگی داریم که طبق آمار اعلامی دولت ورود کنیم و برای مردم اشتغال ایجاد کنیم. در ادامه این مراسم حجت الاسلام معلمی نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به عنایات رهبر معظم انقلاب به نساجی قائمشهر گفت: امید است که روند احیای نساجی مازندران با ورود جهادی ستاد اجرایی فرمان امام رونق پرشتابی پیدا کند. وی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که یادگار امام راحل است منشأ خیر و برکت برای ایجاد فرصت اشتغال و تولید است و امیدواریم که خداوند متعال بر توفیقات آن بیفزاید. در ادامه این برنامه حسین‌زادگان استاندار مازندران با تقدیر از عملکرد و نگاه ویژه ستاد اجرایی فرمان امام به مازندران گفت: ستاد اجرایی فرمان امام اولین نهادی بود که شاید مستقیما هم با بحث سیل مرتبط نبود و مسوولیتی نداشت ولی بیشترین خدمات را به سیل‌زدگان ارائه داد که از این بابت هم جای سپاسگزاری دارد.

حسین‌زادگان افزود: خدمات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بحث راه‌اندازی کارخانه‌ها و پروژه‌های عمرانی، مدرسه‌سازی و بهداشت و درمان و حمایت از خانواده‌های تحت‌پوشش بهزیستی و معلولین و مدرسه‌سازی و مسجد‌سازی و ایجاد قرارگاه‌های جهادی یک مدل مدیریتی جدید بدون بوروکراسی‌های زائد و فاسد است که اثرات موثرش به مردم بر می‌گردد و این موضوع کمتر در رسانه‌ها و بخش‌های مختلف مطرح شده است. وی ادامه داد: مهم‌ترین کار ستاد اجرایی فرمان امام هم راه‌اندازی تسهیلگری دربخش اقتصادی و اجتماعی است که در روستاها و در ایجاد اشتغال نقش موثری داشته است. استاندار مازندران با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر احیای نساجی مازندران خاطرنشان کرد: امکان نداشت رهبر معظم انقلاب مسوولی از استان مازندران چه در حوزه‌های اجرایی و چه از نمایندگان مجلس خبرگان ببینند و در مورد اینکه تکلیف نساجی مازندران بالاخره چه شد سوال نکنند. وی با اشاره به اینکه این نشان‌دهنده این است که واقعا موضوع نساجی فراتر از یک کارخانه است، گفت: نساجی قائمشهر و نساجی مازندران بخشی از تاریخ و هویت مردم قائمشهر شده است و نمی‌توانید قائمشهر را بدون نساجی فرض کنید و لذا امروز برای ما یک روز تاریخی است.  در ادامه این برنامه فرماندار قائمشهر نیز اظهار کرد: از حمایت ستاد اجرایی فرمان امام هم از طرف خود و هم از طرف شهروندان گرانقدر قائمشهرتشکر فراوان دارم. در ادامه سفر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در منزل شهید مدافع حرم محمد بلباسی ضمن دیدار با مادر و همسر شهید به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد.