«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: دکتر موسی غنی‌نژاد؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مهار تورم افسارگسیخته و فرونشاندن نااطمینانی‌های اقتصاد ملی، در گام نخست مستلزم پایان دادن به وضعیت «نه جنگ و نه صلح»، بهبود روابط بین‌المللی و مراودات با کشورهای همسایه است.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: دکتر مهدی نصرتی؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: نیمی از جایزه نوبل اقتصاد به مایکل وودفورد اختصاص یافت؛ اقتصاددانی که نشان داد مردم به سیاست پولی واکنش مکانیکی نشان نمی‌دهند، بلکه رفتار خود را بر اساس «انتظارات» و «راهنمایی پیشرو» از آینده شکل می‌دهند.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۶۵۲

  • پنجشنبه، ۱۹ شهریور ۱۴۰۵
  • گسترش جغرافیایی تنش + فایل صوتی

    پس از آنکه اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از اعمال تحریم‌های بی‌سابقه علیه ایران خبر داد و اعلام کرد کشورهای همسایه، از جمله امارات، در اجرای این تحریم‌های جدید با واشنگتن همراهی خواهند کرد، ایران نیز سیاست پیشین خود را کنار گذاشت و رویکردی تهاجمی در پیش گرفت. بر همین اساس، از پیش قابل پیش‌بینی بود که شاهد تشدید تنش خواهیم بود؛ روندی که از دو سه روز پیش آغاز شده و امروز با حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی و پاسخ ایران با حمله به ناوهای جنگی آمریکا ادامه یافت.
۱