شماره روزنامه ۶۶۱۹
|

سرمقاله «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دنیای اقتصاد: فریدون مجلسی؛ دیپلمات در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: مذاکرات رسمی و غیررسمی دست‌کم در این چند شب آتش جنگ را خاموش کرده و همین نشان می‌دهد مسیر درستی آغاز شده است؛ معیار اصلی، کاهش تنش و جلوگیری از ادامه جنگ است.

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دکتر علی فرحبخش؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: در اقتصاد سیاسی، وضعیتی موسوم به «نه جنگ، نه صلح» وجود دارد که به دلیل استمرار ابهام، می‌تواند هزینه‌ای بیش از جنگ بر اقتصاد تحمیل کند.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۶۱۹

    چهارشنبه، ۰۷ مرداد ۱۴۰۵
  • دولت بحران‌زده و داستان موتورسیکلت  + فایل صوتی

    حکمرانی خوب با حل بحران تعریف نمی‌شود؛ با جلوگیری از تبدیل شدن مسائل به بحران تعریف می‌شود. دولت ایران امروز با انبوهی از بحران‌های همزمان دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ از ناترازی انرژی، آب و صندوق‌های بازنشستگی گرفته تا تورم، آلودگی هوا، کسری بودجه، افت سرمایه‌گذاری و پیامدهای جنگ اخیر که فشار مضاعفی بر ظرفیت‌های دولت وارد کرده است. در چنین شرایطی، طبیعی است که بخش بزرگی از توان سیاستگذار صرف مدیریت بحران‌های روزمره شود. اما پرسش مهم‌تر این است که چرا اساسا این تعداد بحران بردوش دولت انباشته شده است؟
۱