شماره روزنامه ۶۶۰۴
|

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دکتر پویا جبل‌عاملی؛ اقتصاددان، در سرمقاله امروز دنیای اقتصاد، بیش از ۳۵ درصد معاملات حضوری جهان با اسکناس انجام می‌شود، درحالی که این رقم در ایران کمتر از ۵ درصد است.

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دکتر سعید بیات؛ پژوهشگر اقتصادی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: اگر مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه برسد و فضای اقتصادی تغییر کند، سیاستگذار باید ذهن خود را سریع با محیط جدید تطبیق دهد و از «جنگیدن با جنگ قبلی» یا استفاده از ابزارهای متناسب با شرایط گذشته پرهیز کند.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۶۰۴

    یکشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • آسیب‌های پول ارزان + فایل صوتی

    نگاه غالب آن است که ناترازی بانکی، یکی از عوامل اصلی تورم است. هر چند همواره در علوم غیردقیقه، علت و معلول رابطه دو طرفه با یکدیگر دارند، اما ادعای راقم آن است که ناترازی بانکی خود محصول رویکرد تورمی سیاستگذاران پولی در دهه‌های گذشته است؛ رویکردی که تا تغییر نکند با ابزار نظارتی سفت و سخت نیز نمی‌توان ناترازی را کنترل و برطرف کرد.
۱