شماره روزنامه ۶۶۵۲
|

سرمقاله روزنامه «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

پرهام ‌پهلوان؛ سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت؛ اقتصاد ایران با تورم مزمن، نوسانات ارزی، تحریم و بحران‌های سیاسی خو گرفته است، اما ظهور نسلی (متولدان ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۵) که رابطه‌اش با مفهوم آینده گسسته شده، شبیه به تکرار بحرانی آشناست.

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دنیای اقتصاد: مصطفی رجبی‌مشهدی؛ معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق​ در سرمقاله امروز روزنامه «دنیای اقتصاد» نوشت: تصمیم اخیر مجلس برای تصویب دو فوریت طرح مقابله با استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز، گامی مهم برای مقابله با استفاده غیرمجاز از برق جهت استخراج رمزارز است.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۶۰۴

    یکشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • آسیب‌های پول ارزان + فایل صوتی

    نگاه غالب آن است که ناترازی بانکی، یکی از عوامل اصلی تورم است. هر چند همواره در علوم غیردقیقه، علت و معلول رابطه دو طرفه با یکدیگر دارند، اما ادعای راقم آن است که ناترازی بانکی خود محصول رویکرد تورمی سیاستگذاران پولی در دهه‌های گذشته است؛ رویکردی که تا تغییر نکند با ابزار نظارتی سفت و سخت نیز نمی‌توان ناترازی را کنترل و برطرف کرد.
۱