یونیسف در محکومیت نقض حقوق کودکان میناب بیانیه صادر کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۱۲۸۷ سایت خوان

مهر : عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از صدور بیانیه‌های یونیسف در محکومیت نقض حقوق کودکان میناب و کمک‌های مالی این نهاد به مجموعه‌های مرتبط خبر داد.

یونیسف در محکومیت نقض حقوق کودکان میناب بیانیه صادر کرد

عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری، در گفتگو با مهر، درباره همراهی کشورهای مختلف و اقدامات یونیسف در واکنش به حادثه مدرسه میناب و جان‌باختن کودکان گفت: موضوع حقوق کودک از جمله مسائلی است که هیچ کشوری نمی‌تواند در برابر آن بی‌تفاوت باشد یا اعلام بی‌طرفی کند؛ چه کشورهایی که با ما موافق‌اند و چه کشورهایی که با ما مخالف‌اند.

وی افزود: یونیسف در این زمینه، هم از نظر مالی به مجموعه‌های مرتبط کمک‌هایی کرده و هم بیانیه‌هایی در محکومیت نقض حقوق کودکان در کشور و در قلمرو سرزمینی ما صادر کرده است.

جلالیان همچنین درباره آخرین وضعیت پیگیری حقوقی و قضایی پرونده کودکان شهید مدرسه میناب اظهار کرد: مستندسازی برای انجام اقدامات حقوقی و قضایی این پرونده از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در حال انجام است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن