ادعای ترامپ درباره پایان جنگ با ایران/ آنها خواهان توافق هستند/ ایرانی‌ها مستقیما با مقامات آمریکایی تماس گرفته‌اند

 دونالد ترامپ چهارشنبه شب به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید «وضعیت کنونی» جنگ علیه ایران را چگونه توصیف می‌کنید؟ مدعی شد: «امیدواریم به به اواخر جنگ نزدیک شده باشیم.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر مدعی شد: «آن‌ها (ایران) خواهان توافق هستند؛ باید دید اوضاع چطور پیش می‌رود.»

ترامپ با تکرار ادعای تمایل تهران برای توافق با واشنگتن، مدعی شد که «ایرانی‌ها مستقیما با مقامات آمریکایی تماس گرفته‌اند.»

خبرنگاری از رئیس جمهوری آمریکا سوال کرد: آیا مستقیما از سوی ایرانی‌ها [پیامی] دریافت کرده‌اید؟ ترامپ در پاسخ مدعی شد: «بله.»

ترامپ همچنین در یک سخنرانی در کارولینای شمالی با اشاره به تجاوز آمریکا و اسراییل به تاسیسات هسته‌ای ایران با تکرار ادعاها در توجیه این حملات مدعی شد: «نمی‌توانیم اجازه دهیم این کشور دیوانه سلاح هسته‌ای داشته باشد و جلوی آنها را گرفتیم. واقعیت این است که این وضعیت به‌زودی تمام خواهد شد، چون آنها نمی‌توانند ادامه دهند. کشور آنها نابود شده است.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «خواهیم دید چه اتفاقی برای ایران خواهد افتاد. پایان واقعا خوبی خواهد داشت. و این اتفاق خواهد افتاد. می‌گویم کمی بعد از انتخابات (انتخابات میاندوره ای کنگره) خواهد بود، اما شاید هم نه. شاید پیش از انتخابات باشد.»

ترامپ ادعا کرد: «جنگ خیلی زود تمام خواهد شد. خواهید دید. آنها بشدت خواهان توافق هستند. آنها تماس گرفتند. ما هر زمان که بخواهیم می‌توانیم به توافق برسیم.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «تنگه هرمز را باز نگه داشته‌ایم. تهران به‌شدت تضعیف شده است. نیروی دریایی و هوایی آنها از بین رفته و ۱۵۹ کشتی نیروی دریایی ایران همگی در قعر دریا هستند.»

ترامپ در تمجید از محاصره دریایی مدعی شد: «محاصره‌ای برقرار کردیم که نظیر آن دیده نشده و در تمام ماه‌هایی که این محاصره برقرار بوده، حتی یک کشتی نتوانسته از این محاصره عبور کند.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار لفاظی هایش برای تپجیه حملاتش ادعا کرد: «ایران اگر سلاح هسته‌ای داشت، اتفاق بسیار بد و خطرناکی بود و آنها قطعا از آن استفاده می‌کردند. من آنها را شناخته‌ام. بنابراین ما کار درست را انجام دادیم.»

وی مدعی شد: پس از پایان درگیری قیمت‌های سوخت «مثل یک موشک معکوس» پائین خواهد آمد و جنگ روسیه و اوکراین باعث افزایش قیمت گازوئیل شده است.

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از این، در مصاحبه با نیویورک پست ادعا کرد که تجاوز آمریکا علیه ایران «ظرف چند ماه آینده وارد مرحله‌ای کاملا متفاوت خواهد شد.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.